Jucătorul Paweł byali Bieliński va pleca de la organizația rusească Virtus Pro, după încheierea Majorului din Londra. Anunțul a fost făcut pe site-ul celor de la Virtus Pro.

Polonezul de 24 de ani a făcut parte din această echipă timp de patru ani. Acesta a câștigat 9 trofee, cel mai important fiind EMS One: Katowice Major. De asemenea, a ajuns în top 20 jucători ai anului 2014 și a câștigat peste 500,000$.

„(tr.) Despărțirea de byali a fost făcută de comun acord. întreaga echipă îi mulțumeste lui Paweł și îi dorim succes în continuare. A fost o experiență frumoasă. anunțul referitor la noul jucător va fi făcut după majorul din londra.”

— Roman Dvoryankin, Manager General Virtus Pro

Byali

„(tr.) Toți acești ani împreună cu virtus.pro au fost incredibili! sunt extrem de recunoscător pentru tot ce a făcut echipa pentru mine. doar datorită lor am devenit ceea ce sunt acum. de asemenea, le sunt foarte recunoscător și fanilor care ne-au aplaudat atât în cele mai bune zile, cât și în cele mai negre. părăsesc virtus.pro, însă le doresc băieților toate cele bune.”

— Paweł „byali” Bieliński

În urma plecării lui Paweł byali Bieliński, pentru moment, Virtus Pro va avea următoarea componență după Major:

  • Filip „NEO” Kubski
  • Jarosław pashaBiceps Jarząbkowski
  • Michał MICHU Müller
  • Michał „snatchie” Rudzki
  • Jakub kuben Gurczynski (antrenor)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.