FaceIT a făcut un parteneriat cu Epic Esports Events pentru a crea cel mai mare HUB de pe platformă. Acesta are denumirea de Epic Pro League și este dedicat tuturor jucătorilor din regiunea CIS, Rusia și statele baltice.

Epic EsportsÎn momentul de față, HUB-ul se adresează doar jucătorilor de CS:GO. Pe viitor se dorește să se extindă si către Dota 2. Jucătorii din regiunile menționate vor fi alocați uneia dintre cele 3 divizii, în funcție de nivelul pe care-l au. La sfârșitul sezonului, în funcție de performanțe, vor fi promovați într-o divizie superioară sau nu. Jucătorii profesioniști vor fi invitați direct în divizia superioară.

Paritcipanții din cea mai superioară divizie vor avea șansa să obțină un loc direct în calificările FPL (FACEIT Pro League).

Va mai exista o divizie dedicată echipelor unde căștigătorii vor fi invitați în calificările regionale ale celor două turnee organizate de Epic Esports Events: EPICENTER și Adrenaline Cyber League. De asemenea, vor câștiga un loc și în cadrul evenimentului Global Offensive: Champions League sau Dota 2: Champions League.

Pentru a participa în această ligă, jucătorii vor trebui să plăteasca 349 de ruble; în plus, aceștia vor beneficia de servere direct din Rusia. Liga de Dota 2 nu va necesita taxă de înscriere când se va lansa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.