Adam „friberg” Friberg a început să joace cu ceilalți 4 membri ai Heroic încă de pe 5 aprilie. După două săptămâni, timp în care a fost în perioadă de probă, acesta a semnat un contract pe perioadă nedeterminată.

„I am a very competitive person and I love winning, so I will work extremely hard and do everything I can to lift another trohpy.”

— Adam „friberg” Friberg

Primul LAN la care va participa cu ceilalți membri din Heroic va fi în finala ESL Pro League Season 7; evenimentul va avea loc în Dallas, pe 14 mai. Aceștia au ajuns acolo datorită faptului că HellRaisers a avut probleme cu viza, astfel că le-au luat locul acestora. De asemenea, vor participa și la CS:GO Asia Championships, care va avea loc în Shanghai, China pe 14-18 iunie.

„I feel like we have a good mix of young and experienced players on Heroic, and even more importantly, there is a willingness to work hard and to constantly improve on the team, which is will help us reach our goals!”

Friberg a fost înlocuit de către Fredrik „REZ” Sterner în NIP după aproape 5 ani, în luna iunie a anului trecut. După aproximativ 2 luni s-a alăturat celor din Optic Gaming, împreună cu fostul lui coleg Aleksi „allu” Jalli. În ciuda membrilor experimentați, rezultatele nu au apărut, așa că, pe data 11 februarie, Optic a decis să ia altă echipă.

Friberg-playing

Heroic într-o perioadă grea

Anul 2018 nu a fost unul strălucitor pentru Heroic. Aceștia și-au pierdut cel mai bun jucător, Jakob „JUGi” Hansen pe 28 aprilie semnând cu Optic Gaming. De asemenea, Ruben „RUBINO” Villaroel nu poate juca din cauze medicale. Recent și-au pierdut și antrenorul,  Luis „peacemaker” Tadeu, Andreas „MODDII” Fridh devenind jucător-antrenor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.