În fiecare zi, de duminică până joi, respectiv 4-8 martie, echipele de CS:GO din România au disputat o serie de meciuri. Mai jos aveți rezultatele acestora.

TDR Gaming (Bulgaria) 16-5 RedFear (România)

Jucătorii bulgari au câștigat meciul în fața celor de la RedFear la o diferență destul de mare. Harta jucată a fost Overpass, care a fost câștigată de TDR Gaming. MVP-ul meciului a fost jucătorul Alexander „fbadd” Atanasov (TDR Gaming). Meciul a fost jucat în Cevo Intermediate League.

Pursiseura (Finlanda) 10-16 Nexus Gaming (România)

După ce echipa finlandeză a avut un avantaj de 6 runde în fața celor de la Nexus, au început să piardă, fapt care a determinat victoria echipei din România. Meciul a fost jucat în Cevo Main League pe harta Mirage. MVP-ul meciului a fost jucatoul Adrian „Xellow” Gută (Nexus Gaming).

Game Agents (Ungaria) 2-0 Nexus Gaming (România)

Semifinala CSesports.com Cup #3, cu premii în valoare de 3,000 $, a fost câștigată de echipă Game Agents, în fața românilor de la Nexus Gaming. Hărțile jucate de cele două echipe au fost Cache (16-10) și Cobblestone (16-9). MVP-ul meciului a fost Fodor „fleav” Levente (Game Agents).

Bpro (Bulgaria) 16-7 Sinners (România)bpro sinners

Meciul a fost în favoarea echipei din Bulgaria încă de la început, unde au câștigat primele 8 runde. Echipele s-au confruntat în Cevo Main League, pe harta Cobblestone. MVP-ul meciului a fost Yanko „blocker” Panov (Bpro).

Invictus Aquilas (România) 16-4 Cy6ixx Gaming (Brazilia)

Invictus Aquilas câștigă meciul în fața celor de la Cy6ixx Gaming la o diferență mare de scor. Jocul s-a desfășurat pe harta Cache (16-4). MVP-ul meciului, jucat în Cevo Main League, a fost Gheorghiță „Geohype” Solovastru (Invictus Aquilas).

Nexus Gaming (România) 14-16 Nemiga (Belarus)

Meciul jucat în ForceDrop.net Cup 1 a fost unul foarte strâns între cele două echipe, dar, până la final, victoria a venit pentru echipa din Belarus. Harta care a fost aleasă pentru acest meci este Overpass. MVP-ul meciului este jucătorul Vladimir „robo” Neskey (Nemiga).

Overpowered (România) 16-12 Junck (Franța)

Jucătorii de la Overpowered întâmpină probleme în fața jucătorilor francezi, fiind conduși cu 6 runde de către ei. Cu toate acestea, au reușit să câștige meciul. Acesta s-a jucat pe harta Cache, iar MVP-ul a fost Rom „Zeusa” Giu (Junck).

Cool Gaming (România) 1-2 Philadelphia (Germania)

Echipa Cool Gaming a pierdut în fața nemților de la Philadelphia, după ce s-au jucat 3 hărți: Cache (16-10); Mirage (9-16) și Inferno (12-16). Meciul a fost jucat în ESL Open League Spring 2018 Playoffs Europe.

Official Pentagon (Austria) 0-2 RedFear (România)

Un nou meci jucat în ESL Open League Spring 2018 Playoffs Europe aduce o victorie clară pentru echipa din România. Hărțile jucate de cele două echipe au fost Cache (6-16) și Mirage (2-16).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.