Între zilele de joi până luni, respectiv 8-12 martie, echipele de CS:GO din România au disputat o serie de meciuri, iar mai jos puteți regăsi rezultatele acestora.

Nemiga (Belarus) 16-4 Nexus Gaming (România)

Jucătorii din Belarus obțin încă o victorie în fața celor de la Nexus Gaming, de data aceasta la o diferență mult mai mare. Meciul a fost jucat în Esea MDL Season 27 Europe, pe harta Mirage (16-4), unde MVP a fost Slavă „fAst” Rubets (Nemiga).

Nexus Gaming (România) 2-0 k0pfsache (Germania)

Nexus Gaming câștigă ambele hărți în fața echipei din Germania. Cele două hărți jucate în acest meci, din Legend Series #5, au fost Cache (16-3) și Mirage (16-4). MVP-ul meciului a fost jucătorul Ivan „IM” Mihai (Nexus Gaming).

GoodJob (Belarus) 1-2 XPC (România)

GoodJob XPC

XPC câștigă pentru prima dată în fața celor de la GoodJob cu scorul de 2-1. După câștigarea acestui meci, cei de la XPC au avansat în semifinala turneului. Meciul a fost jucat în Global Offensive Champion League Seson 7, pe hărțile Mirage (11-16), Inferno (16-13) și Cache (2-16). MVP-ul meciului a fost jucătorul Cristian „sXe” Niță.

Farm2play Gaming (Polonia) 10-16 RedFear eSports (România)

O victorie destul de grea pentru jucătorii de la Redfear care au reușit să câștige la o diferență de doar 6 runde. Meciul a fost jucat în Cevo Intermediate League pe harta Cache (10-16). MVP a fost Cocis „LKB” Ioan.

Overpowered (România) 16-10 TDR- Gaming (Bulgaria)

Overpowered câștigă încă un meci și rămâne pe locul doi în Cevo Intermediate League. Harta pe care s-a jucat în acest meci a fost Cobblestone (16-10), iar MVP-ul meciului a fost Râul „Blytzz” Gligor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.