După 4 zile intense de calificări, iată că acestea au luat sfărșit. Au fost 4 zile în care am avut parte de meciuri spectaculoase, prelungiri, dar și probleme, atât cu streamul cât și cu clientul jocului. Din aceste motive, le vom discuta pe rând.

Meciuri

Echipele ce au participat la aceste calificări s-au pregătit foarte bine. Acest lucru s-a văzut datorită faptului că am avut meciuri extrem de intense. Au fost multe prelungiri, astfel că am avut o medie de 30,47 runde per meci.

Am avut parte și de câteva surprinze, astfel că NiP a terminat calificările câștigând toate meciurile, chiar și împotriva celor de la Astralis cu scorul de 28 – 26. O altă surpriză au fost asiaticii de la TYLOO ce au reușit să își recapete statusul de Legends. Aceștia au trecut de echipe precum Gambit, Optic și Spirit. Vega Squadron au reușit și ei să câștige împotriva celor de la BIG, North și Spirit.

În final, echipele ce s-au calificat în runda următoare sunt:

  • Liquid
  • NiP
  • Astralis
  • HellRaisers
  • compLexity
  • TYLOO
  • BIG
  • Vega Squadron

Evoluția acestor echipe se poate vedea mai jos, datorită lui u/thebrainypole.

Flowchart Teams

Probleme

La calificările acestui Major nu au lipsit deloc problemele, acestea fiind prezente încă din prima zi. Am avut parte de căderi ale streamului, acestea fiind rezolvate în a doua zi. De asemenea, jucătorii au semnalat probleme cu FPS-urile din timpul meciurilor. Organizatorii au reușit să schimbe PC-urile cu unele mai potente. Au mai fost diferite probleme tehnice cu perifericile. Cu toate acestea, cea mai mare problemă întâmpinată de jucători, a fost referitoare la clientul jocului oferit de către Valve. Sunetul acestuia nu este unul constant, astfel că mulți jucători nu auzeau pașii inamicilor sau chiar ai coechipierilor. Deocamdată, nici FACEIT, nici Valve nu au revenit cu un răspuns la acest lucru.

Grupele

Etapa viitoare, The New Legends va începe pe data de 12.09.2018 fiind formată din cele 8 echipe calificate și celelalte 8 Legende. Mai jos puteți vedea programul:

12:00 G2 vs HellRaisers
13:30 Winstrike vs Liquid
15:00 FaZe vs BIG
16:30 fnatic vs compLexity
18:00 MIBR vs TYLOO
19:30 mousesports vs NiP
21:00 Natus Vincere vs Astralis
22:30 Cloud9 vs Vega Squadron

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.