Cloud9 a anunțat zilele trecute faptul că a semnat cu fostul jucător de la Fnatic, Robin flusha Rönnquist. Acesta îl va înlocui pe Martin „STYKO Styk, ce a fost împrumutat de la Mousesports.

Despărțirea de organizația suedeză a avut loc fix după Major, unde aceasta nu a trecut mai departe de grupe. Astfel, după 5 ani petrecuți sub brandul Fnatic, acesta își găsește o nouă casă în America de Nord, Cloud9.

„(TR.) având șansa să joc cu jucători ce-și doresc să realizeze ceea ce am realizat eu, mă motivează.

— Robin flusha Rönnquist

Flusha nu este singurul suedez ce a ajuns de la Fnatic la Cloud9 anul acesta. Maikil Golden Selim a semnat cu organizația americană în luna August.

Într-o postare pe Twitter, Flusha își cere scuze coechipierilor și antrenorului pentru comportamentul din ultimele luni.

Odată cu venirea fostului jucător de la Fnatic, STYKO trebuie să-și ia rămas bun de la Cloud9. Slovacul de 22 de ani, revine la Mousesports însă nu în echipa principală.

„În ciuda perioadei scurte petrecute sub bannerul cloud9, trebuie să recunosc că că-mi voi aminti această perioadă multă vreme. A fost o experiență ce nu se arată des și am încercat să fiu cât de bun am putut.

— Martin „STYKO Styk

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.