Ideea creepilor personalizabili a fost prezentă încă din momentul lansării Dota2. Odată cu creșterea comunității au sosit și cei mai faimoși și talentați artiști în wokshopul jocului. Printre aceștia se numără Pior Oberson și Brent LaDue, creatorii modelelor de creepi prezentate în acest articol.

esports-media-dota-custom-creepi

Apără-ți Ancientul de broaște și gândaci

Pachetul The Battle for the Higher Pond oferă două seturi de creepi, câte una pentru fiecare facțiune. Broaștele luptă pentru Radiant, în timp ce gândacii reprezintă Dire; pe lânga asta, sunt schimbate catapultele, iar megacreepii se adaptează la modelele noi.

esports-media-dota-catapults

Modul este încă în stadiul de pregătire, nu se știe data de lansare sau dacă va fi vreodată acceptat de către Valve. În general, proiectele de tipul acesta sunt lansate cu ajutorul comunității; așadar, dacă doriți ca în viitor să aveți opțiunea de a vă personaliza creepii, puteți vota proiectul direct pe pagina de workshop Steam.

De la skinuri de eroi la creepi de asediu

Dota2 se apropie din ce în ce mai mult de a oferi libertate absolută de personalizare pentru utilizator. De la câteva schimbări minuscule privind înfățișarea eroilor, până la opțiunea de a alege terenul, curierul, vremea și efecte pe iteme precum Blink Dagger; lupta dintre Radiant și Dire devine mai colorată și diversă, pe zi ce trece.

espots-media-dota-workshop

Workshopul continuă să fie sursa principală a itemelor care apar în cutiile de la Battle Pass. Oricine poate să creeze un obiect la alegere pe ce erou dorește, dacă feedback-ul este bun și există un număr mare de doritori, itemul creat va fi disponibil și în joc. Sperăm să vedem mai multe creații interesante care implementează idei noi în joc.

Opțiunea de a personaliza armata de creepi cu care vei lupta pe câmpul de luptă este o idee interesantă. Totodată, pe viitor s-ar putea să vedem și alte inspirații, pe lângă broaște și gândaci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.