DOTA Summit ajunge la cea de-a noua ediție, fiind ultimul turneu dinaintea Internaționalului. Acesta poate fi un prolog pentru ceea ce urmează să se întâmple la The International; cinci dintre cele șase echipe prezente la DOTA Summit vor participa și la cel mai mare turneu de Dota 2, The International.

Patru dintre cele nouă echipe prezente în ediția anterioară DOTA Summit vor participa și în ediția curentă. De data aceasta, echipele chineze sau din regiunea CIS nu vor mai fi prezente la Main Eventul din Los Angeles, care se va desfășura în perioada 25-29 Iulie.

Echipele invitate:

Fnatic

Fnatic Logo

Fnatic face parte dintre cele șase echipe invitate. Aceasta a terminat grupele cu un rezultat de 5-1. În ediția anterioară, echipa a reușit un loc secund, după o înfrângere cu 3-1 în fața echipei Virtus Pro. La fel ca și în ediția precedentă, echipa Virtus Pro nu a primit invitație la Main Event.

 1. Jacky „EternaLEnVy” Mao
 2. Abed Azel L. Yusop
 3. Saahil „UNiVeRsE” Arora
 4. Djardel Jicko B. „DJ” Mampusti
 5. Johan „pieliedie” Åström

C. Kurtis „Aui_2000” Ling

Evil Geniuses

Evil Geniuses LogoEvil Geniuses, campionii primului DOTA Summit și al celui cu numărul patru, a fost de asemenea prezentă la ediția anterioară a turneului, aceștia părăsind grupele cu un rezultat de 3-3. După un meci terminat cu 0-2 în fața celor de la OG, echipa Evil Geniuses a părăsit turneul.

 1. Artour „Arteezy” Babaev
 2. Syed Sumail „SumaiL” Hassan
 3. Gustav „s4” Magnusson
 4. Andreas Franck „Cr1t-” Nielsen
 5. Tal „Fly” Aizik

C. Kanishka ‘Sam’ „BuLba” Sosale

OpTic Gaming

OpTic Gaming Logo

OpTic Gaming, echipa condusă de Peter „ppd” Dager va încerca să cucerească și ea DOTA Summit. Echipa se va prezenta după o înfrângere prematură în ediția anterioară, în fața celor de la compLexity Gaming. Echipa OpTic Gaming a părăsit grupele de pe locul secund cu un scor de 4-2.

 1. Per Anders Olsson „Pajkatt
 2. Quinn „CC&C” Callahan
 3. Neta „33” Shapira
 4. Ludwig „zai” Wåhlberg
 5. Peter „ppd” Dager

paiN Gaming

paiN Gaming Logo

Organizația braziliană paiN Gaming se va prezenta alături de Aliwi „w33” Omar. Acesta este cel mai nou jucător din echipă și singurul nonbrazilian. Echipa vine după reușita calificării la The International și după un loc trei la ESL One Birmingham 2018, primele două locuri fiind ocupate de Virtus Pro și de OpTic Gaming.

 1. William „hFn” Medeiros
 2. Aliwi „w33” Omar
 3. Otávio „Tavo” Gabriel
 4. Danylo „Kingrd” Nascimento
 5. Heitor „Duster” Pereira

VGJ.Storm

VGJ.Storm Logo

VGJ.Storm face și ea parte din echipele invitate la DOTA Summit. Aceasta vine pentru o ultimă luptă înainte de International, după victoria în calificările Nord Americane. Echipa a ocupat locurile 9-12 la China Dota2 Supermajor, după o înfrângere cu 2-1 în fața celor de la TNC, și un loc secund la MDL Changsha Major, în urma echipei PSG.LGD.

 1. Yawar „YawaR” Hassan
 2. Roman „Resolut1on” Fominok
 3. Jingjun „Sneyking” Wu
 4. Arif „MSS” Anwar
 5. Avery „SVG” Silverman

C. Aaron „Clairvoyance” Kim

Let’s do it

Let's do it Logo

Let’s do it, fosta echipă Kinguin și singura care nu va fi prezentă la International va participa la DOTA Summit 9. Aceasta este câștigătoarea turneului BTS Summer Cup, după o finală dusă până în meciul cu numărul cinci. Victoria părea aproape pentru jucătorii polonezi după meciul secund, având un avantaj de 2-0 în fața echipei Wind and Rain. În ediția anterioară DOTA Summit au avut rezultate bune în grupe, mergând în Play Offs ca lider al grupei cu un scor de 4-2. Au ocupat locurile 3-4 pierzând cu 2-0 în fața echipei Virtus Pro.

 1. Natan „Exotic_Deer” Michalewicz
 2. Michał „Nisha” Jankowski
 3. Paweł „Patos” Naruszewicz
 4. Jakub „kacor” Kocjan
 5. Rafał „eL lisasH” Wójcik

Acestea sunt echipele invitate să urce în vârful DOTA Summit. Ce echipa va trece ultimul test înainte de Internațional? Ce echipe vor părăsi turneul cu mai multe teme pentru acasă? Numai timpul va spune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.