Am primit vești despre următorul update de la Dota 2, Dueling Fates. Update-ul 7.07 introduce doi eroi noi, un sistem nou de ranking, un nou game mode și alte câteva modificări de gameplay.

Pangolier

Pangolier este un carry pregătit să intre și să iasă în orice moment din mijlocul unei bătălii. De asemenea, este pregătit să se descurce împotriva eroilor cu multă armură. Să vedem ce abilități are.

Abilități

Swashbuckle

Swashbuckle este prima abilitate a lui Pangolier. Aceasta îl face pe eroul spadasin să alerge într-o direcție, iar mai apoi să atace de acolo inamicii într-o mică rază. Abilitatea dă damage fizic și aplică efectele on-hit.

Shield Crash

Shield Crash este abilitatea care îl ajută pe Pangolier să primească armură. Eroul sare, îi rănește pe inamicii din apropiere și primește damage reduction în funcție de câți inamici lovește.

Heartpiercer

Heartpiercer îl face pe Pangolier să devină un dușman al eroilor cu multă armură. Pasiva le dă slow celor nimeriți și, la scurt timp, armura este ignorată. Heartpiercer poate fi activată și de Swashbuckle.

Rolling Thunder

Ultimata lui Pangolier este Rolling Thunder. Aceasta îl transformă într-o bilă ce se rostogolește. Când inamicii sunt loviți de ea sar în aer și primesc stun. Shield Crash poate fi folosită în timpul ultimatei și poate ajuta la sărirea peste obstacole.

Dark Willow

Dark Willow este un ranged support ce își ține animalul de companie, Jex, mereu pe aproape. Aceasta este bună pentru a scădea mult din viața unui inamic și este perfectă la pusul bețelor în roate când vine vorba de urmăriri.

Abilități

Bramble Maze

Bramble Maze este o abilitate ce are scopul de a descuraja complet o urmărire. Willow ridică tufișuri magice ce dau root și damage inamicilor.

Shadow Realm

Shadow Realm este o abilitate asemănătoare cu ultimata lui Oracle. Dark Willow nu mai poate fi atacată și primește bonus magic damage pentru următorul atac. Damage-ul crește direct proporțional cu timpul petrecut în Shadow Realm.

Cursed Crown

Cursed Crown este un AoE stun. Pus pe un inamic, după 4 secunde acesta explodează dând stun tuturor celor din raza sa.

Bedlam

Bedlam scoate în față animalul de companie a lui Dark Willow. Jex se învârte în jurul ei și dă damage inamicilor. Abilitatea aceasta nu poate fi folosită în același timp cu Terrorize.

Terrorize

Terrorize se folosește tot de Jex. Acesta este aruncat și, printr-un AoE, îi face pe toți inamicii să fugă către fântâna proprie. Terrorize nu poate fi folosit cât timp Bedlam este activ.

În continuare discutăm despre noul sistem de ranking, modul Turbo și ping-uri.

                                           

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.