Valve a anunțat acum câteva minute echipele ce au primit o invitație directă la Kiev Major.

Primul Major al acestui an se va desfășura în Kiev, Ucraina. Cele mai bune echipe ale lumii vor concura pentru marele premiu de 1.000.000$. Pe lângă suma mare de bani, echipa câștigătoare poate primi, de asemenea, și o invitație directă la The International 7.

Acestea fiind spuse, vă prezentăm cele mai bune opt echipe de Dota 2 care și-au asigurat prin ultimele lor performanțe o invitație directă la Kiev Major.

egEvil Geniuses – una dintre echipele de top va juca pe scena din Kiev pentru a-și demonstra încă o dată supremația.

ogOG – singura echipă câștigătoare a trei Major-uri din patru va lupta să-și păstreze titlul de campioană și să ducă pentru a patra oară trofeul acasă.

wingsWings – câștigători ai The International 6, chinezii se mențin încă pe poziții. Stilul lor foarte disciplinat și sigur îi poate duce departe.

newbeeNewbee – judecând după rezultatele frumoase înregistrate în ultima perioadă, aceștia se vor dovedi a fi niște adversari puternici.

dcDigital Chaos – este dovada pură că o echipă formată din prieteni, nu doar colegi, poate ajunge foarte departe. Cu toate că rezultatele lor recente nu au fost cele mai bune, ne putem aștepta la orice!

liquidTeam Liquid – având un jucător de 9,3k MMR în componență și unul dintre cei mai buni căpitani din Dota 2, KuroKy, TL are șanse reale la titlul de campioni.

ad finemAd Finem – dupa ce au ridicat publicul din Boston în picioare la fiecare fază, semifinaliștii de la Boston Major au reușit să obțină râvnita invitație directă!

vg.j kievVG.J – ultima invitație directă merge spre chinezii de la VG.J care au demonstrat la StarLadder că sunt capabili să întoarcă bătăliile în favoarea lor.

Celelalte echipe vor fi nevoite să joace în calificările regionale. Doar opt dintre ele (din cele șase regiuni) vor avea șansa să urce pe scena din Kiev. Acestea sunt programate să înceapă pe data de 10 martie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.