Mult aşteptatul Bucharest Major a început, astăzi, la Sala Polivalentă. Prima zi a oferit spectatorilor câteva rezultate surpriză, alături de meciuri disputate între cele mai bune echipe de Dota 2 din lume.

bucharest major trophy

Lupta crâncenă pentru supravieţuire

Spectatorii veniţi la Sala Polivalentă au avut parte de trei serii best of 3, pe parcursul întregii zile. VGJ.Thunder a reuşit să îi doboare pe cei de la TNC cu scorul de la 2-1 după ce filipinezii au câştigat primul meci într-o manieră convingătoare.

bucharest major newbee

A doua serie a fost disputată între Team Secret şi Newbee. Atmosfera din sală în timpul meciurilor era stupefiantă! Teamfighturile câştigate de Team Secret ofereau fanilor, prezenţi la meci, certitudinea că îşi vor vedea echipa favorită pe podium foarte curând. Însă meciurile au luat o întorsătură bruscă, iar Newbee i-a copleşit pe băieţii lui Puppey cu două victorii consecutive. Aflaţi cu mâinile în cap, fanii nu au încetat să susţină formaţia. Așadar, au oferit un ultim rând de aplauze pentru echipa eliminată din Bucharest Major.

bucharest major team liquid

Cea de-a treia şi ultima serie de meciuri a avut loc între cele două favorite la câştigarea turneului, Evil Geniuses şi Team Liquid. Cu toate că au reuşit să îi distrugă pe cei de la Team Liquid cu o victorie de 27-0, EG a pierdut celelalte două meciuri; astfel, s-a stins speranța echipei venite din America de Nord, în ceea ce privește acest Major.

O primă zi reuşită

În pauzele scurte dintre meciuri, fanii veniţi la Sala Polivalentă puteau să participe la turnee 1v1 organizate la standurile din incintă, să testeze echipament VR sau să urmărească skit-uri amuzante: Newbee Ad, Sumo Bulba şi Secret Album. Optic Gaming, OG, Pain Gaming, Virtus Pro şi Complexity au susţinut sesiuni de autografe pe parcursul întregii zile. Pentru doritorii de merchandise Dota sunt puse standuri cu plushies, șepci, tricouri şi multe altele.

bucarest major liquid eg prima zi

Ziua a 2-a începe în scurt timp. Optic Gaming, Virtus Pro, Newbee, VGJ şi Liquid sunt ultimele echipe rămase în lupta pentru titlul de campionă. Nu rataţi acţiunea pe Twitch!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.