Cele mai interesante și provocatoare cosplay-uri se strâng încă o dată la cel mai popular festival. ESL One Hamburg anunță competiția cea mai îndrăgită de entuziaștii de Dota 2 și nu numai.

Cea mai mare competiție de cosplay din Europa are loc în cadrul turneului ESL One. Anul acesta, locația evenimentului este în Hamburg, Germania și toată lumea este așteptată să participe sau să se înscrie la concurs. După trei ediții încheiate cu un succes răsunător, organizatorii sunt pregătiți să încânte încă o dată amatorii de Dota 2.

ESL One Hamburg

Mutat în acest an din Frankfurt în Hamburg, ESL One anunță un premiu total de $250,000 pentru care se vor bate opt echipe din toată lumea. Acesta este programat în perioada 28-29 octombrie, în Barclaycard Arena of Hamburg, un stadion imens menit să primească jucători de peste tot.

Biletele

Dacă dorești să vezi live un festival de gaming, acum este șansa ta! Biletele au fost puse în vânzare și au categorii de prețuri foarte avantajoase. Pentru cele două zile, costul unui bilet începe de la ‎€35 și se oprește cu Aegis Experience, în valoare de €2,999 (pentru 5 persoane).

Distribuția locurilor în funție de bilet
  • Weekend Ticket – ‎€35 – acesta îți asigură un loc în arena Barclaycard și accesul la sesiunile de autografe.
  • Weekend Ticket Plus – €85 – pe lângă un loc în rândurile obișnuite și accesul la sesiunile de autografe, ți se mai oferă un Goodie Bag care conține un tricou, un ghiozdănel, un caiet, un badge și un Dota 2 lanyard
  • Premium Ticket – €229 – pe lângă ceea ce oferă un Weekend Ticket plus, mai ai parte de gustări și răcoritoare gratuite, dar și de locuri speciale în arenă.
  • Aegis Experience – €2,999 – este un bilet VIP valabil pentru 5 persoane dornice și pasionate de Dota 2. În cadrul acestui bilet veți avea parte de o lojă separată, catering și acces în spatele scenei.

Mai multe detalii despre acestea puteți să găsiți aici.

Concursul de cosplay

ESL
ESL One Hamburg, cosplay

În fiecare an, enutuziaștii de cosplay își găsesc locul în cadrul acestui eveniment. La sfârșitul lunii Octombrie, stadionul se va umple de oameni îmbrăcați spectaculos. Oricine cu un costum bun este așteptat să se înscrie și să pună mâna pe premiul cel mare de $3,000. Fiecare participant cu un cosplay făcut de el este recompensat cu bilete gratuite. Acest concurs este deja tradiție în cadrul turneului oferind, de fiecare dată, șansa de a urca pe scenă, în fața a sute de mii de persoane pentru a-ți arăta talentul. Dacă sunteți interesați puteți să găsiți mai multe detalii aici.

Nu rata ocazia de a participa la fiecare eveniment de Dota 2. Este o experiență incredibilă să vezi cum, sub același acoperiș, se strâng oameni din toate colțurile lumii pentru a-și susține live favoriții. Deoarece este organizat în Europa, costurile unei astfel de deplasări nu sunt mari. Nimic nu se compară cu enutuziasmul mulțimii ce tresare la fiecare luptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.