Astăzi s-a anunțat un nou Fnatic. Victoria lui Team Liquid la The International 7 a împins restul echipelor în căutarea unor noi formații; astfel, organizația din SEA a adus jucători noi pentru a reprezenta Fnatic la cele mai mari turnee din anul acesta.

Nume mari și câteva surprize

După rezultatul dezastruos de la The International, unde Fnatic a ocupat ultimul loc, fanii se așteptau la schimbări majore. O surpriză a anunțului de astăzi este păstrarea a doi jucători, Ohaiyo și DJ.

esports-media-dota-ohaiyo-dj

Cealaltă surpriză este aducerea jucătorului suedez Xcalibur la echipă. Acesta a mai jucat pentru Fnatic în 2014. Fiind unul dintre jucătorii cu cel mai mare MMR din Europa, el a fost invitat să joace pe scena competitivă, alături de jucători cunoscuți precum Akke, EGM și SyndereN. Cu toate acestea, el nu a reușit să își demonstreze abilitățile și a rămas fără echipă.

Numele mari care vor juca sub sigla Fnatic sunt EternaLEnVy și Pieliedie. Perechea aceasta a reușit să ocupe locul 2 la Frankfurt Major și să câștige Shanghai Major. Totodată, cei doi jucători au părăsit Cloud9 după ce au terminat pe locul 16, la TI7.

esports-media-dota-EE-pieliedie

Informații privind întreaga formație s-au vehiculat, inițial, pe Reddit, acum cinci zile. lgdamefan, persoana care a oferit informația, a precizat și alte schimbări la echipele OG, EG și DC.

Un nou început pentru Fnatic în sezonul 2017-2018

EternaLEnVy este printre cei mai căutați jucători pe poziția de carry dintr-un motiv bine întemeiat; canadianul are un palmares impresionant și a dovedit că poate să ocupe rolul de căpitan sau drafter, dacă este nevoie. Alături de el o să joace bunul său prieten și fost coechipier, Pieliedie. Cei doi au reușit să obțină rezultate mari împreună și au clădit o sinergie support-carry inegalabilă.

Xcalibur domină clasamentele europene de doi ani, iar acum are, din nou, șansa de a face performanță alături de Fnatic. Jucătorul ocupă poziția de midlaner pentru echipă.

Jucătorii rămași, Ohaiyo și DJ, vor continua să joace la cel mai înalt nivel, de data aceasta alături de alți coechipieri.

Noul Fnatic arată promițător, însă ramâne de văzut dacă echipa o să se ridice la nivelul așteptărilor.

esports-media-dota-fnatic

Mai multe informații, despre celelalte echipe și programul sezonului de Dota 2017-2018, vor fi dezvăluite în următoarele săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.