Calificările pentru Kiev Major încep curând, iar tu te poți înscrie singur sau cu echipa ta, având șansa să te afirmi!

Prima rundă de calificări pentru Kiev Major va începe pe data de 6 martie iar cea de a doua pe 8 martie.  Acestea vor fi jucate exclusiv pe platforma online FACEIT, la fel ca și restul evenimentelor organizate de Valve.

Kiev-Major-qualis
Calificările – Kiev Major

Diferit față de edițiile trecute este faptul că echipele sunt obligate să se înscrie în calificările din regiunea lor. Dacă până acum îți puteai alege în care dintre cele cinci regiuni vrei să participi, acum, Valve a introdus o regulă nouă și foarte strictă. În cazul echipelor care au trei jucători dintr-o regiune și alți doi din alta, aceștia vor fi obligați să se înregistreze în zona de unde sunt majoritatea. Din nefericire, această veste nu este foarte bine primită de către echipele profesioniste care optau pentru regiunea cea mai ușoară. De asemenea, mulți alți jucători au contestat această decizie din cauza faptului că sunt nevoiți să se deplaseze în regiunea colegilor săi de echipă, asta însemnând niște costuri suplimentare.

În prima fază a calificărilor, câte un singur meci va fi jucat, din care câștigătorii vor avansa în bracket, iar pierzătorii vor fi direct eliminați. Numărul de locuri disponibile va fi de 1.024 în fiecare regiune și doar o singură echipă va juca pe scena din Kiev la sfârșitul lunii aprilie. Semi-finala și finala vor fi totuși jucate într-un format Bo3.

Kiev+Major+view
Kiev Major

Dacă ai ratat cumva prima rundă de calificări sau ai fost eliminat pe parcurs, nu îți face griji! Te poți înscrie două zile mai târziu pentru o nouă șansă. Există o posibilitate foarte mare să dai chiar din primul meci de echipe profesioniste care sunt nevoite să treacă prin această etapă, din cauza faptului că și-au schimbat jucătorii după perioada impusă de Valve.

Valve nu a uitat de Golden Ticket-urile pe care urmează să le primească jucătorii ce au câștigat peste 120 de puncte la Battle Cup și le organizează separat o rundă de calificări. Mai multe detalii despre aceasta poți găsi AICI.

Așadar, dacă dorești să participi și nu ai o echipă, platforma pe care se va ține evenimentul, FACEIT, îți vine în ajutor cu o secțiune specială unde te ajută să găsești jucători de același nivel cu tine.

Înregistrarea echipelor se va face începând cu ora 16:00, iar meciurile vor începe la ora 18:00, atât pe 6 martie, cât și pe 8 martie.

Mai jos, găsești o listă cu toate link-urile de care ai nevoie pentru a te înregistra.

  • Pentru prima rundă de calificări (6 martie) te poți înregistra echipa AICI;
  • La cea de a doua rundă de calificări (8 martie) trebuie să te înregistrezi AICI;
  • Cei care nu au echipă își pot găsi alți patru coechipieri AICI;
  • Mai multe detalii despre cum te poți înregistra, găsești AICI;
  • Pentru posesorii de Golden Tickets, găsești mai multe informații AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.