Dota 2 Asia Championship a pregătit pentru fani multe surprize. De la jocuri 1 vs 1 și până la un meci 5 vs 5 în care vor juca cei mai doriți zece profesioniști, ne vom putea delecta cu impresionante demonstrații de talent. 

Cel mai mare turneu din regiunea SEA este pe cale să înceapă.  Cu numai două zile rămase până la marele eveniment, organizatorii au anunțat grupele, dar și o parte din surprizele care ne vor aștepta pe parcursul a șase zile intense.

Echipele participante la DAC

Imagine preluată de la Wykrhm Reddy

Cele mai bune 12 echipe ale lumii sunt deja în China, pregătite să cucerească scena și publicul, apoi să plece acasă cu $500,000. Cu numai patru dintre ele invitate direct, calificările pentru DAC au fost cât se poate de intense și pline de răsturnări de situație. Deoarece fiecare regiune avea doar un singur loc disponibil, bătălia a fost grea și lungă. Numai pentru China situația a fost favorabilă, aceasta având patru locuri în turneu.

Grupele

DAC
Imagine preluată de la Wykrhm Reddy

Echipele au fost împărțite în două grupe care se vor duela începând cu 28 martie. Acestea vor juca într-un format Bo2 Round Robin. Primele două echipe din fiecare grupă avansează în upper bracket, în timp ce restul își va continua drumul din lower bracket.

Cele două grupe sunt cât se poate de balansate, chiar dacă au fost trase la sorți. Echipe puternice, spectacol și răsturnări de situație – toate acestea ne așteptă în mai puțin de două zile.

All-star Match

DAC
Imagine preluată de la Wykrhm Reddy

În cadrul Compendiumului DAC, fanii au votat 10 jucători care să participe într-un meci-spectacol, în cadrul marelui eveniment. Ideea all-star match a fost ca două echipe, una compusă din jucători din China și celalalta mixtă (cu jucători din toate regiunile) să se confrunte pentru a destinde atmosfera. Astfel, în cea de-a treia zi a turneului, vom avea parte de meciul mult așteptat. Acesta va fi captains mode, dar fiecare echipă o să aleagă eroi pentru cealaltă. Promite să fi un meci pe cinste!

1 vs 1

DAC
Imagine preluată de la Wykrhm Reddy

Tot în cadrul aceluiași Compendium se puteau vota și jucătorii care să-și testeze abilitățiile individuale într-un meci 1 vs 1. Opt profesioniști au fost aleși să se confrunte în a doua zi, 2 aprilie. Aceștia vor juca într-un format Bo1 până la finală, care va fi Bo3. Eroul unic jucat va fi Shadow Fiend. Suma1l, Miracle, Arteezy, EternalEnvy și nu numai vor fi în centrul atenției. Cine va reuși să treacă mai departe?

Acestea fiind spuse, DAC 2017 ne așteaptă cu o mulțime de surprize și distracții. Cine va pleca acasă cu titlul de campion și cine va fi desemnat cel mai bun jucător de mid rămâne de văzut. Tu cu cine ții?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.