După sute de meciuri disputate între cei aproape 600 de membri, primul sezon din Romanian Dota HUB a luat sfârșit.

Romanian Dota HUB

Ocupanții pozițiilor de top din Dota HUB Sezonul I

Felicitări câștigătorului, Memet Ergun „Memetz0r” Cătălin, care a acumulat 2866 puncte în cele 55 de victorii. Acesta va primi beneficiul Premium pentru FaceIT, alături de 20.000 de puncte.

Memetz0r a împărtășit cu noi căteva păreri despre experiența lui în ligă: „În ceea ce privește părerea mea despre HUB, aș alege în 99% din cazuri să mă joc un meci în ligă. Motivele sunt destul de simple, cu toții suntem români, iar asta ne ajută să discutăm strategii și să ne coordonăm unii cu ceilalți. Un alt motiv este faptul că ne jucăm în Captains Mode; un mod în care înveți jocul mult mai bine, într-o atmosferă mai competitivă”. Cătălin a reușit să încheie sezonul cu un winrate de 56%. „Nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl ai atunci când ieși victorios împotriva a cinci jucători pe care îi cunoști”, a mai adăugat jucătorul, care are, la momentul actual, 5800 MMR.

De altfel, acordăm ocupanților locurilor 2 și 3, Alexandru „bilibong” Danilov și George „herMesuKK” Cojocaru, o lună Premium pe FaceIT.

Mulțumim tuturor participanților din acest prim sezon de Dota2 100% românesc. Distracția nu se termină aici. Vă asteptăm luni, 6 noiembrie la startul celui de-al 2-lea sezon, unde avem câteva surprize pregătite pentru voi! <3

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.