Echipa Team Empire este singura de la The International care a întâmpinat probleme cu aducerea jucătorilor în Seattle. Carry-ul echipei, Vladimir „Chappie” Kuzmenko, este în așteptarea pașaportului pentru a putea călători în SUA.

Soluția echipei este de a-l înlocui pe Chappie cu Resolut1on, membru actual al echipei Planet Odd, care este prezent în Seattle în calitate de analist pentru echipa rusească de comentatori.

Condițiile impuse de Valve pentru echipa Team Empire

Team Empire1. Dacă Chappie își primește pașaportul astăzi și ajunge înainte de începerea meciului, totul o să se desfășoare conform planului; Team Empire va juca în formulă completă.

2. Dacă jucătorul nu intră în posesia pașaportului astăzi, atunci Resolut1on o să îi ia locul în formație până la întoarcerea acestuia.

Mâine se dă startul meciurilor din grupe

Chiar dacă Team Empire a avut parte de ghinion în cazul întârzierii pașaportului, echipa este norocoasă pentru faptul că Resolut1on este prezent la eveniment. Jucătorul ucrainean a făcut parte din Team Empire în 2016, de unde s-a transferat la DC; cu această formație a reușit să ocupe locul 2 la TI6.

Sperăm ca Chappie să își rezolve problema cu pașaportul cât mai curând. Team Empire are nevoie de capabilitățile lui pentru a juca la potențialul maxim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.