Siltbreaker – Act II a fost lansat! După o îndelungă așteptare, în sfârșit putem să ajungem la sfârșitul poveștii. Cel de al doilea act continuă strădaniile eroilor noștrii. Cu Rhyzik the Corruptor invins definitiv, apărătorii Conclave-ului au o nouă sarcină care pare aproape imposibilă.
Drumul lor îi va duce în inima celei mai mari și periculoase închisori din lume – Dark Reef.
Da, acel Dark Reef, din care a evadat, cu mult timp în urmă, Slark. Acolo, Siltbreaker este încă încarcerat, dar cine știe pentru cât timp? Portalul wisp emisarului este deschis și astfel, începe Actul II.

esports-media - dota2- siltbreaker

Ce e nou?

 1. Mult mai mulți eroi pot fi jucați. Opt noi eroi se alătură campaniei, crescând hero pool-ul la 22 de „defenders”.  Abbadon a părăsit lupta, dar în locul lui se alătură Dragon Knight, Omniknight, Treant Protector, Gyrocopter, Viper, Weaver, Leshrac și Zeus.

  esports-media - dota2 - siltbreaker

 2. Un item nou a fost adăugat. „Pocket Campfire” te va apăra de îngheț. Frigul este dușmanul tău, acum, și prezența sa îți va răni eroul, dacă nu ești atent.

 3. Un mod de joc a apărut. Adventure mode îți permite să te obișnuiești cu harta și să aflii ce trebuie să faci în fiecare zonă. Inamicii dau mai puțin damage, dar nu primești nicio recompensă la finalul misiunii.

 4. Dacă in primul act te puteai descurca și cu un party cu 3 persoane găsite prin matchmaking, în cel de-al doilea este lucrurile sunt diferite. Se pune mai mult accentul pe team play. De aceea, vei avea nevoie de 3 prieteni ca să câștigi.

 5. O nouă mecanică pentru folosirea artefactelor a fost introdusă. În loc să ai acces la ele oricând, acum trebuie să plătești cu Artifact Coins, pe care le găsești pe hartă sau le primești după finalizarea misiunilor.

Harta

esports-media - dota2 - siltbreaker

Întregul act este formată din 15 părți. Unele sunt mai grele, altele mai ușoare, dar toate realizabile și, cu puțin grind o să poți trece prin ele fară nicio problemă.

Portalul emisarului te trimite în Bitter Ridge: o zonă rece și ostilă. De acolo înaintezi către Whitecap Lake. În drumul tău vei trece prin Frostbite Tundra. Acolo te vei confrunta cu frigul și inamicii care te așteaptă la orice pas.În continuare, drumul către Dark Reef te va purta printr-un castel impunător. După acest ultim obstacol, Siltbreaker te așteaptă in interiorul închisorii pregătit să vă înfrunte.

Sfaturi 

 1. Nu te grăbi. Verifică fiecare zonă și gândește-te ce ai putea face. Vezi pe ce eroi te poți baza.

 2. Cumpără un Magic Wand. Te va ajuta foarte mult, inițial, deoarece inamicii au foarte multe abilități.

 3. La Iceblight Plateau vei avea nevoie de  un Pocket Campfire. Nu uita sa îl cumperi, altfel riști să degeri.

 4. Solar Crest nu strică niciodată. Te vei lupta cu multi inamici foarte rezistenți.

 5. Party-ul tău ar trebui să aibă mereu un Quelling Blade. Sunt multe treasure-uri ascunse în copaci.

 6. Un healer în echipă este imperativ. De asemenea, trebuie să aveți minim 3 abilități AoE.

 7. Vladmirs Offering și Pipe of Insight sunt două lucruri care nu trebuie să vă lipsească.

8. Nu uita: Distrează-te!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.