Pregătește-ți televizorul, monitoarele și popcornul. EPICENTER revine cu cea de-a doua ediție! Dacă vrei să asiști nu doar la un turneu de Dota, ci la un întreg spectacol de animații și lumini, rezervă-ți un loc pe canapea sau, de ce nu, în Moscova.

După succesul răsunător de anul trecut, echipa EPICENTER revine în Moscova pentru un nou spectacol. În primăvara lui 2016, echipa din spatele evenimentului a stabilit noi standarde pentru toate turneele ce aveau să urmeze. Sute de mii de oameni și echipe de top s-au strâns sub același acoperiș, neștiind ce surprize îi vor aștepta. Fiind abia prima ediție, premiul total de $500,000 i-a șocat și în același timp, bucurat pe toți.

Efectele de pe scenă au făcut senzație încă din prima zi. Decorul, luminile dar și sonorizarea au fost incredibil de bine puse la punct, dând impresia și celor de acasă că fac parte din experiența live.

EPICENTER: Moscova 2017

Despre locație deja am discutat, Moscova îi va primi încă o dată pe entuziaștii de Dota 2 din toate colțurile lumii. Din 9 mai și până pe 15, se vor juca primele runde de calificări, unde oricine se va putea înscrie. La fel ca și la celălalte turnee, acestea vor fi împărțite în patru regiuni: CIS, Europa, America și China.

EPICENTER
Scena EPICENTER 2016

Următoarea etapă se va desfășura în perioada 4-7 iunie, unde se vor decide cele 10 echipe care vor urca pe scena fantastică. Evenimentul LAN va avea loc între 9 și 11 iunie, alte detalii fiind încă ținute sub secret.

Mult așteptatul concurs de cosplay a fost de asemenea anunțat. Premiul de 3,500 $ îi va reveni celui cu cea mai originală idee. Oricine este bine-venit să participe, atâta timp cât nu are emoții pe scenă.

EPICENTER
Scena EPICENTER 2016

Acestea fiind spuse, nu ne rămâne decât să așteptăm cu nerăbare noi informații cu privire la EPICENTER: Moscova.

Crezi că va reuși Team Liquid să își păstreze titlul de anul trecut? Aștept comentariile tale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.