Dota-ul de înaltă calitate revine în ziua 2 a main eventului de la Bucharest Major. Astăzi a avut loc al patrulea sfert de finală şi cele două semifinale pentru a decide cele două echipe care vor participa în finala din ziua 3.

Rezultat surpiză între Newbee şi VGJ

Ultimul sfert de finală disputat între Optic Gaming şi VP a durat foarte puţin. Virtus Pro a dominat în ambele meciuri şi a asigurat un loc în a doua semifinală, Optic fiind eliminată din turneu.

bucharest-major-newbee-vgj

Prima semifinală a fost o confruntare des întâlnită în regiunea chinezească de Dota. Newbee şi VGJ.Thunder au prioritizat lupta dintre cei doi jucători mid. Newbee a optat pentru Templar Assassin ca soluţie pentru Shadow Fiend-ul lui Freeze. Cu toate că lane-urile au mers bine pentru Newbee în ambele meciuri, aceştia nu au putut să îşi folosească avantajul pentru a obţine victoria. Primul meci s-a terminat printr-un comeback realizat de VGJ, cu ajutorul Track-ului lui Bounty Hunter. Al doilea meci a fost foarte strâns, însă Newbee nu a reuşit să găsească o modalitate de a trece de puterea defensivă a lui Omniknight. Seria s-a finalizat cu victoria celor de la VGJ.Tunder, spre surpriza multor spectatori aflaţi în sală.

Huskar şi Invoker îşi fac apariţia

bucharest-major-bp-liquid

A doua semifinală a zilei, purtată între Virtus Pro şi Team Liquid, a depăşit aşteptările publicului. Primul meci a fost ţinut sub control de VP, pe tot parcursul jocului, printr-un stil foarte agresiv care nu i-a oferit timp lui Miracle să farmeze cu Ivoker. Liquid a decis să folosească Venomancerul lui Matumbaman în cel de-al doilea meci. După câteva lupte reuşite, aceştia au pătruns highgroundul cu iteme care să diminueze damage-ul magic venit de la eroii aleşi de VP. Venomancer şi-a refăcut apariţia şi, în al treilea meci, acompaniat de data aceasta de Huskar. Miracle părea de neoprit în primele 10 minute ale meciului, însă Terrorblade-ul lui Ramzes a continuat să farmeze, în timp ce restul formaţiei crea spaţiu pe mapă. Lupta de la Roshan s-a dovedit a fi prea grea pentru Liquid şi, la scurt timp după luptă, Virtus Pro a lansat un ultim atac asupra Ancientului inamic.

După acest rezultat Virtus Pro este prima echipă calificată, matematic vorbind, la The International 8.

Dendi şi Puppey

Fanii veniţi la Sala Polivalentă au avut ocazia de a-i întâlni pe jucătorii de la Natus Vincere şi Team Secret. Dendi a fost copleşit de susţinerea venită în număr mare la sesiunea de autografe, în timp ce Puppey a făcut poze şi a glumit pe seama meme-urilor create de fani. Personajul preferat al publicului, SirActionSlacks, a avut două sesiuni de autografe şi poze, datorită numărului de adoratori veniţi să îl cunoască.

bucharest-major-dendi

Finala best of 5 dintre Virtus Pro şi VGJ.Thunder începe la ora 14:00! Urmăriţi show-ul pe Twitch!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.