Cele mai bune echipe Dota 2 din lume se vor înfrunta în martie 2018 la București pentru 1.000.000 USD. The Bucharest Major, cel mai important eveniment Dota 2 al primăverii anului viitor, va avea loc pe 9-11 martie și va fi găzduit de Sala Polivalentă din Capitală.

Dendi, IceIceIce și Arteezy la București

esportsmedia-dota-bucharest-major Șaisprezece dintre cele mai bune echipe de Dota 2 din întreaga lume vor călători la București pentru a lua parte la The Bucharest Major. Turneul organizat de PGL va oferi cel mai mare fond de premii din istoria evenimentelor de gen găzduite de România: 1.000.000 USD. În plus, cele 16 echipe participante se vor înfrunta pentru șansa de a strânge puncte de calificare pentru cea mai mare competiție de Dota 2 din lume: The International 2018.

Zece formații renumite pe scena competițională Dota 2 au primit deja invitații directe: Team Liquid, Evil Geniuses, Newbee, Natus Vincere, Mineski, Team Secret, Complexity Gamning, Virtus Pro, ViCi Gaming, LGD.Forever Young.
 
Lista de formații participante se va completa cu câștigătoarele turneelor de calificare din Europa, America de Nord, America de Sud, China, Asia de Sud Est și Comunitatea Statelor Independente.

Programul și formatul turneului

Bucharest Major

The Bucharest Major va include o etapă de grupe de patru zile urmând ca pe 9-11 martie acțiunea să se desfășoare pe scena Sălii Polivalente. Dincolo de faptul că vor avea ocazia să scandeze pentru echipele preferate din tribune, fanii de la fața locului se vor putea înscrie la sesiuni de autografe pentru a-si cunoaște eroii.
 
Biletele pentru The Bucharest Major se vor pune în vânzare în viitorul apropiat. Fanii sunt sfătuiți să urmărească site-ul oficial al competiției pentru cele mai noi  informații legate de bilete. Telekom Romania și HyperX sunt partenerii oficiali ai PGL Major Bucharest. 

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.
 
Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate.
 
Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.
 
  • Urmărește paginile de social media ale PGL pentru vești legate de bilete, echipe invitate, turnee de calificări și toate celelalte surprize care urmează a fi anunțate.
Jurnaliștii și instituțiile de presă interesate de acest eveniment pot să contacteze organizatorii la următoarea adresă:  [email protected] 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.