PGL a anunțat astăzi că va găzdui primul turneu Dota 2 de tip Minor, din România – PGL Open Bucharest. Evenimentul o să aibă loc începând cu data de 19 octombrie.

Format și calificări la Open Bucharest

La turneul Open Bucharest o să participe 8 echipe, 2 invitate direct de către PGL și alte 6 echipe calificate. Cele două formații invitate sunt Evil Geniuses și LGD, cea din urmă fiind ocupanta locului 4 la The International 7.

esports-media-dota2-open bucharest

Calificările la eveniment vor avea loc in toate cele 6 regiuni: Europa, America de Nord, America de Sud, Asia, China și Comunitatea Statelor Independente. Etapa eliminatorie va avea loc în Europa pe data de 13 septembrie. După aceea urmează calificările regionale; unde învingătorii de la etapa eliminatorie o să lupte împotriva pozițiilor de top pentru a se califica. Fiecare regiune o să aibă doar o formație care avansează la evenimentul LAN din București.

Turneul PGL va avea loc in studiourile lor din București. Nu este prima oara când un eveniment de calibrul acesta are loc în studiourile PGL; CS: GO Europe Minor Krakow a avut loc în aceași locație pe 15 iulie.

Echipa lui Bone7 de la calificările TI6, Kaipi, a folosit studioul pentru a se antrena și a juca meciurile eliminatorii.

Informații despre turneu și calificări se pot găsi pe site-ul oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.