Romanian DotA Xyber HUB, liga creată de Esports Media în parteneriat cu GAMDIAS și Xyber Gamers Club, se aproprie de sfârșit. Persoanele care încă nu au jucat în această ligă pentru a avea șansa de a câștiga premii în bani și în periferice mai au oportunitatea de a se înscrie pe platforma FACEIT.

Dota 2 Romania Gamdias

Un sezon foarte competitiv

Sezonul 2 de Romanian DotA Xyber HUB a fost, până acum, unul plin de meciuri strânse, disputate între cei peste 700 de membri. Printre aceștia îl găsim și pe Mihai „Michael” Iacob (Vorteck pe FACEIT), ocupantul poziției I de pe clasament. Am purtat o discuție cu acesta în care ne-a împărtășit câteva informații despre el și experiențele sale din ligă. El a obținut un winrate de 67% în cele 33 de meciuri jucate.

Mă numesc Mihai „Michael” Iacob și joc Dota de aproximativ 8 ani. Îmi place să joc pe poziția de carry. Am aflat de DotA Xyber HUB de la prieteni, vedeam în fiecare seară câțiva cu notificarea de ‘playing in a tournament’. I-am întrebat unde joacă și m-am înscris să joc și eu. Până acum am avut o experiență relativ plăcută în ligă, e frumos să joci Captains Mode cu 5 români pe discord. E foarte diferit față de atmosfera și stilul de joc pe care îl găsești în meciurile normale.”

Până în acest moment scorul de pe clasamente a fost foarte strâns. Ocupantul locului II, un jucător venit din Republica Moldova, se află doar la 50 de puncte de prima poziție.

Gamdias Romania

Vă așteptăm pe HUB pe cât mai mulți dintre voi. Nu ratați ocazia de a juca la un nivel înalt și de fi răsplătiți cu premii oferite de GAMDIAS, Xyber Gamers Club și Esports Media. Good luck, have fun!

Câteva clipuri din meciurile jucate în ligă

  • Un moment amuzant între Earthshaker și Lycan

  • Un montaj scurt, realizat de unul dintre membrii ligii

Inscrie-te

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.