Evenimentul Dota Hub, dedicat jucătorilor high skill, revine sub o nouă formă. Noua ligă propune menținerea unui mediu profesionist pentru doritorii de meciuri serioase și de calitate înaltă.

Cum poți accesa Romanian Dota Hub – Elite

Înscrierea în liga ELITE se face numai prin achitarea unei taxe de participare în valoare de 5€. Toți banii strânși vor contribui la premiul de la finalul sezonului. Detalii despre participarea în hub găsiți pe partea dreaptă.

De asemenea, în fiecare sezon, ocupantul primului loc al ligii Open va fi promovat în liga ELITE și va fi scutit de achitarea taxei de participare.

Dota league

Premii

Premiile ligii ELITE sunt constituite din suma taxelor de înscriere și se vor distribui astfel:

  • Locul I: 50%
  • Locul II: 25%
  • Locul III: 15%
  • Cel mai activ jucator: 10%

Detalii despre Romanian Dota Hub – Open

Înscrierea și participarea în liga Open este complet gratuită și disponibilă tuturor jucătorilor români.

La finalul sezonului, cei mai buni jucători vor fi răsplătiți cu puncte FaceIT, iar ocupantul primei poziții va avea acces liber și la liga Elite (fără taxa de înscriere).

Toate meciurile se vor desfășura cu ajutorul platformei FACEIT. Aici, jucătorii se înscriu la meciuri, iar apoi sunt repartizați în două echipe ale unui lobby creat în Dota 2. Comunicarea între coechipieri se face pe serverul nostru de Discord. Un sezon din HUB-ul PRO durează 5 săptămâni.

RDPL…?

Între două sezoane ale ligii este planificat un turneu de tipul RDPL (Romanian Dota Pro League). Acesta va fi format dintr-o fază de grupe și un Playoff cu 4 echipe. BONUS pentru participanții turneului Romanian Dota Hub – Elite: echipa (sau echipele) primilor doi jucători, în funcție de clasamentul din turneu, va fi invitată direct în Playoff.

Turneul va avea loc pe o altă platformă și înscrierea va fi gratuită.

Mai multe detalii, precum și premiile acestui turneu, vor fi anunțate în viitor.

*Cel mai activ jucător va fi desemnat in funcție de numărul de meciuri jucate la finalul sezonului.
**Esports Media nu va retine nici un % din banii de înscriere. Cu toate acestea, eventualele comisioane impuse de PayPal vor fi suportate de către jucători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.