După un prim sezon de Dota 2 foarte reușit, cu peste 600 de membri și peste 600 de meciuri jucate, eSports Media & Dota 2 Romania lansează Romanian Dota Xyber HUB Season 2, alături de GAMDIAS. Dorim să reproducem meciurile de calitate și atmosfera competitivă pe care am creat-o împreună în primul sezon. Însă, de această dată, dorim s-o facem cu premii pe măsură pentru cei mai buni dintre voi.

Mouse GamdiasAl doilea sezon se desfășoară într-un mod similar sezonului precedent, însă sub denumirea de „Romanian Dota Xyber HUB”.

Pentru a te înscrie în RDH, tot ce trebuie să faci este să urmezi link-ul de mai jos. Îți faci un cont pe FACEIT și… începi  să te joci! 🙂

Urmărește meciurile din weekend, live, pe pagina de Twitch, Dota2Romania!

Premii

Noua tastatură GAMDIAS Hermes M3, va fi lansată, pentru prima dată în România, în cadrul evenimentului RDXH și va putea fi câștigată prin simpla participare în cadrul ligii. În plus, primii 15 jucători clasați, la sfârșitul sezonului, vor fi premiați în bani, produse GAMDIAS și puncte pentru platforma FACEIT. Mai exact, distribuția premiilor arată astfel:

Locul 1: 150$ + Premium FACEIT;
Locul 2: Gamdias Hermes M3 RGB Mechanical Keyboard + PREMIUM FACEIT;
Locul 3: Gamdias Hermes P1 RGB Mechanical Keyboard + PREMIUM FACEIT;
Locul 4: Gamdias Hebe M1 Headset;
Locul 5: Gamdias Zeus P1 Gaming Mouse;
Locul 6: 25.000 FACEIT points;
Locul 7: 10.000 FACEIT points;
Locul 8: 7.500 FACEIT points;
Locul 9: 4.500 FACEIT points;
Locul 10: 3.000 FACEIT points;
Locurile 11-15: 2.000 FACEIT points;

GAMDIAS HERMES P2 RGB

Dota 2 Romania face echipa cu Gamdias pentru a va aduce premii de top la Romanian Dota HUB!

Geplaatst door Dota 2 Romania op donderdag 23 november 2017

Pentru dotiștii din Timișoara, partenerii noștri de la Xyber Gamers Club mai au o surpriză pentru voi.

Pe viitor, în funcție de numărul participanților și de numărul meciurilor jucate, vom continua să dezvoltăm fondul de premiere pentru ediția următoare, astfel încât să putem să oferim și noile scaune RGB, marca GAMDIAS!

Daca vrei sa te joci la un nivel înalt pe RDXH, atunci hai in Xyber Gamers Club unde poți atinge nivelul tau maxim de concentrare cu un gear profesionist , calculatoare high-end și scaune de gaming in care te poți relaxa după un meci greu !

De asemenea, jucătorii care concurează in RDXH și care își rezerva un calculator prin intermediul site-ului folosind butonul „Fa o rezervare” beneficiază de 1 ora gratis și 1 doza de suc. Când faceți rezervare sa anunțați adminul ca sunteți membru al ligii Romanian Dota Xyber HUB.

Sezonul 2 din Romanian Dota Xyber HUB se desfășoară deja și se va încheia pe data de 15 ianuarie 2018. Vă așteptăm atât pe FACEIT, cât și pe serverul nostru de Discord, dacă doriți să stați de vorbă cu noi sau să găsiți colegi de echipă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.