Au mai rămas doar 2 zile până la unul dintre cele mai așteptate evenimente de anul acesta: East European Comic Con. Așa cum ne-am obișnuit de la edițiile anterioare, pe durata celor 3 zile de eveniment, spectatorii vor avea ocazia să asiste nu numai la programul de bază, ci și la o multitudine de concursuri ce vor avea loc la standurile partenerilor principali.

Dota 2 Romania

Sponsori

Evenimentul este sponsorizat de Tracer, o companie poloneză intrată recent pe piața de gaming din Romțnia, și de eMAG. Alături de ei, echipa ESPORTS MEDIA va organiza turnee de Dota 2 atât 5v5, cât și 1v1.

Înscrieri și desfășurare

Concursurile vor avea loc pe cele 10 calculatoare puse la dispoziție de sponsor în standul TRACER; bineînțeles, participarea este gratuită și deschisă tuturor. Nu în ultimul rând, este important de menționat ca înscrierile nu se vor face online, ci direct la fața locului. Aveți la dispoziție până sâmbăta, la prânz, să vă înscrieți.

Premii

Tracer pune la bătaie peste 30 de premii care pot fi câștigate de cei mai buni dintre voi. În plus, pentru cei care nu vor putea fi prezenți anul acesta la Comic Con, GoD și Avesta vor transmite în direct meciurile, de la Romexpo, atât pe Twitch, cât și pe YouTube.

Dacă doriți să participați, însă nu aveți o echipă completă, puteți intra pe serverul oficial de DISCORD, Dota2Romania, pentru a căuta colegi noi.

Vă așteptăm cu mic, cu mare la Comic Con, la standul TRACER!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.