Un nou Compendium pentru Dota Asia Championships a fost anunțat. Diferit față de toate celelalte de până acum, acesta va fi disponibil doar în varianta online, pe un site dedicat.

Mult așteptata competiție din Asia va începe pe 28 martie. În cadrul acesteia, se vor duela 12 echipe de top. Cu un premiu total de $500,000, la care se adaugă și o parte din încasările strânse de la comunitate, DAC este cel mai mare turneu din regiunea SEA.

Compendiumul DAC

Deoarece în joc deja există Battle-Passul pentru Kiev Major, Perfect World, organizatorul DAC a anunțat faptul că a creat un site special, unde care jucătorii se pot bucura de noi provocări și surprize. Acesta este disponibil gratuit și conține numeroase activități prin care îți poți susține echipa favorită. Fiecare acțiune pe care o faci în cardul Compendiumului îți aduce Battle Power Items, cu care mărești puterea echipei pe care o susții. La sfârșitul evenimentului, cei mai activi trei utilizatori vor primi suveniruri din partea organizației cu care a votat. Există zvonuri cum că acestea vor fi totuși primite doar de jucătorii chinezi, dar nimic nu este încă confirmat. Compendiumul este format din șase secțiuni din care două vor fi dezvăluite abia pe 22, respectiv 25 martie.

Premiul și comorile

Informațiile din această secțiune vor fi dezvăluite pe data de 22, dar se precizează faptul că, la premiul total de $500,000, se vor adăuga și fondurile strânse de la comunitatea de Dota 2. De asemenea, un cufăr cu seturi va fi disponibil în joc. Acesta va fi achiziționat din Steam Market, însă valoarea lui nu a fost anunțată încă.

Support Wall

Support Wall, locul în care trimiți mesaje echipelor

Acesta este o modalitate interesantă de a-ți susține echipa sau jucătorii favoriți. Poți transmite câte trei mesaje pe zi, care vor fi transformate în TP-uri. Aceste TP-uri sporesc puterea echipei și ajută la atingerea Support Goal-ului.

dac
Recompensele pentru ziua de azi

Se pot debloca, zilnic, câte 3 recompense. Din nefericire, sunt active doar pentru jucătorii logați prin platformele chinezești. Acest lucru este controversat și sunt șanse mari să se modifice.

Battle Power

Cele cinci iteme care te ajută să crești puterea echipei

Fiecare acțiune din cadrul Compendiumului este recompensată cu Battle Power. Acestea ajută jucătorii favoriți să ajungă în top. Cinci iteme, Broadsword, Claymore, Mithril Hammer, Sacred Relic și Divine Rapier, fiecare cu puteri diferite, pot fi deblocate și folosite pentru a-ți încuraja preferații. Pentru a ajunge în posesia fiecărui item, trebuie să treci printr-o serie de “provocări”.

Folosește-le pentru ca jucătorul preferat să ajungă în top. Deocamdată situația arată cam așa:

dac
Jucătorii susținuți de comunitate

All-Star Vote

În această secțiune, poți vota 10 jucători care să formeze două echipe, una chinezească și alta non-chinezească. Aceștia se vor duela într-un meci-spectacol, în care căpitanii vor alege eroi pentru echipa adversă. Jocul se va desfășura pe data de 3 aprilie, în cea de-a treia zi a evenimentului principal.

Dac 2017
Situația voturilor pentru Showmatch

Nu uita să alegi 5 jucători chinezi și 5 din celălalte regiuni pentru a debloca iteme! În josul paginii găsești situația în timp real a voturilor.

Solo Vote

Din cei 60 de jucători prezenți la DAC 2017, doar 8 vor avea șansa să se distreze într-un meci 1 vs 1. Bineînțeles, aceștia vor fi aleși tot de comunitate, care îi va vedea în acțiune pe data de 2 aprilie.

DAC 2017
Situația voturilor pentru 1 vs 1

Cei opt jucători vor avea un braket simplu, în care pierzătorul este exclus iar câștigătorul merge mai departe. Meciurile 1 vs 1 vor fi Bo1 iar eroul principal va fi Shadow Fiend. Doar finala va avea trei runde, pentru a testa abilitățiile jucătorilor.

Predicțiile

Această secțiune va fi disponibilă începând cu data de 25 aprilie.

Compendiumul DAC 2017 este unul inedit, care implică direct comunitatea în desfășurarea evenimentului. Este o idee nemaipomenită din partea organizatorilor să lase publicul să decidă care jucători merită să joace în Showmatch și care să-și testeze abilitățiile într-un meci 1 vs 1.

Compendiumul poate fi găsit aici.

Tu ai votat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.