Renumita Team Secret a continuat să fie un semn de întrebare la fiecare turneu la care și-a făcut apariția. În acest articol îți vom prezenta echipa și istoria acesteia la edițiile precedente ale The International.

Team Secret după TI5

Echipa formată din cei mai renumiți jucători era favorita absolută la TI5. Arteezy, S4, zai, KuroKy și Puppey au câștigat 4 din 5 turnee înainte să se prezinte la The International. Datorită unor probleme interne între doi jucători, formația s-a plasat pe locul 8, un rezultat dezamăgitor pentru fani și echipă.esports-media-dota-secret-TI5La scurt timp după turneu, zai a decis să își continue studiile liceale; în tot acest timp Arteezy, S4 și KuroKy au părăsit Team Secret în căutarea altor oportunități. Echipa care a fost anunțată pentru Frankfurt Major era alcătuită din: EternaLEnVy, MiSeRy, Puppey, Pieledie și românul w33.

Noua echipă a reușit să ocupe locul 2 la Frankfurt Major și să câștige Shanghai Major. Cu toate că Team Secret era din dominantă în turneele mari, Puppey a decis să facă o schimbare. Astfel, w33 și MiSeRy au fost eliminați, iar în locul lor au fost aduși doi membri EG: Arteezy și Universe.

Dezastrul de la TI6

Cu o lună înainte de calificările pentru The International, Team Secret l-a înlocuit pe Universe cu BuLba, iar Aui_2000 a fost chemat la echipă pentru a ocupa rolul de rezervă.

esports-media-dota-secret-TI6Formația a reușit să se califice la TI6 după ce a trecut prin calificările deschise și a ocupat primul loc la cele regionale. Cu toate că echipa era văzută ca fiind una dintre favoritele la câștigarea turneului, aceasta a fost eliminată pe ultimul loc de chinezii de la LGD.

Un nou început pentru Team Secret

Team Secret a trecut prin mai multe modificări după TI6. Echipa este formată la momentul acesta din: MP, MidOne, KheZu, YapzOr și Puppey. O scurtă prezentare a acestora (de la stânga la dreapta):

esports-media-dota-TI7MidOne s-a făcut remarcat la Fnatic, echipă cu care a reușit să ajungă până în semifinale la TI6. Jucătorul malaezian este a doua persoană din lume care a reușit să obțină 10k MMR. Acesta joacă rolul de mid pentru Team Secret.

KheZu a fost jucător profesionist de Heroes of Newerth, a făcut tranziția la Dota2 la sfârșitul lui 2015. El ocupă poziția de offlaner și inițiator; printre eroii lui favoriți se regăsesc Faceless Void și Dark Seer, pick-uri foarte bune în meta-ul curent.

Puppey este recunoscut prin întreaga comunitate Dota. Căpitanul echipei Team Secret a condus Natus Vincere către victoria de la prima ediție a The International. După 4 ani de activitate la formația ucraineană jucătorul a decis să își creeze propria echipă. Așadar, Puppey este suportul și fondatorul echipei.

YapzOr este considerat a fi unul dintre cei mai buni jucători de poziția 4, la momentul actual. Stilul lui agresiv pe eroi precum Mirana și Rubick este reprezintă un pericol constant pentru echipele inamice.

MP este un jucător coreean venit de la renumitul MVP.Phoenix. Acesta are rolul de a căra echipa către victorie în fiecare meci. MP și MidOne fac schimb de roluri, în funcție de eroii pe care Puppey îi alege, dar, în majoritatea cazurilor, MP joacă poziția de carry.

Așteptările de la TI7

Team Secret este o echipă misterioasă — poate să piardă și să câștige orice meci. Istoria la turneul The International nu o pune într-o poziție prea bună. Va reuși formația condusă de legendarul Puppey să rupă blestemul?

2 COMENTARII

  • Salut, Shokatu!

   Iti scriu in calitate de corector al acestui site si doresc sa mentionez ca apreciez mesajul pe care ni l-ai lasat!
   Insa, cu toata aprecierea, eu nu imi dau seama la ce „greseli gramaticale si de sintaxa” te referi.Te-as ruga sa imi exemplifici.

   Merci!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.