Primii pași în eSports

eSportsMedia este o comunitate dedicată gamingului, alcătuită din tineri ce au în comun dorința de a schimba, în bine, scena care se adresează jocurilor competitive din România.

Deși suntem o echipă mică, ne aflăm mereu în căutare de membri noi și pasionați de un domeniu relativ nou și restrâns pe piața din România. Împreună, vom contribui la dezvoltarea scenelor naționale.

Așadar, dacă dorești să înveți lucruri noi, să contribui la o comunitate formată din oameni faini sau, pur și simplu, să încerci ceva nou, atunci așteptăm să ne contactezi!

Ca membru al echipei noastre, vei avea posibilitatea:

  • De a discuta cu cele mai importante personalități, naționale și internaționale, din eSports și gaming;
  • De a participa la turneele locale și de a merge, împreună cu echipa eSportsMedia, la evenimentele din afară!
  • Să fii rescunoscut pe plan internațional: de-a lungul timpului foarte multe persoane care și-au dedicat timpul și energia, în mod voluntar, în vederea îmbunătățirii comunității de sport electronic din Romania au ajuns să lucreze astăzi în regim full-time sau part-time pentru companiile de gaming cu renume și edituri de presă din Europa!

Completează formularul din dreapta paginii și spune-ne cine ești! Fie că ești veteran al scenei de eSports sau ești abia la început, echipa noastră este gata să te ajute și să-ți ofere cunoștințele necesare pentru a excela în rolul pe care vrei să-l ai în comunitate. Nu ezita, totuși, să te lauzi dacă ai anumite aptitudini, experiențe, calificări sau certificate lingvistice – fă-ni-le cunoscute în descrierea ta!

Nu uita să introduci în descrierea ta detalii precum:

  • Numele complet;
  • Vârsta;
  • Orașul de reședință;
  • De ce dorești să faci parte din echipa noastră?

Promitem că te vom contacta personal în cel mai scurt timp!

Deși apreciem munca depusă de fiecare membru în parte, eSportsMedia funcționează pe bază de voluntariat, de altfel, precum și majoritatea comunităților de gaming. Tot ceea ce câștigăm investim în turnee, premii și evenimente.

Nume*

Nickname*

E-mail*

Discord ID*

Secțiune

Mesaj