În cea de-a treia săptămână sunt prezentate alte 7 noi provocări (challenges) diferite. Dacă vei completa cel puțin 4 dintre acestea, primiți 4000 de puncte EXP (experiență).

Harvest building resources with a pickaxe (0/3000)

Scopul acestei provocări este de a strânge cel puțin 3000 de resurse de construit — lemn, cărămidă, fier. Acestea nu trebuie luate de la alți playeri, ci strânse din a distruge materialele respective. De asemenea, resursele de construit pot fi strânse pe parcursul mai multor meciuri, nu este obligatoriu ca toate să fie din același meci.

Cel mai mult lemn oferă copacii din Moistry Mire și paleții de lemn (cei de culoare galbenă). Cea mai mare cantitate de cărămidă este oferită de stânci și pietre, iar fierul, fiind o resursă mai greu de găsit, îl veți putea găsi mai ușor distrugând mașini și camioane.

Deal Damage with Suppressed Weapons to opponents (0/500)

Folosește orice armă de tip Suppressed pentru a da 500 damage adversarilor; nu trebuie neapărat ca adversarul să fie mort, ci doar să-l lovească gloanțele armei. Armele de tipul Suppressed:

fortnite challenges

Search Chests in Junk Junction (0/7)

Trebuie doar să mergi în locația Junk Junction și să găsești 7 chest-uri (nu cutii de gloanțe).

Land on different Bullseyes (0/7)

Aterizează pe zonele indicate cu un checkpoint roșu în momentul când sari din autobuz. Imaginea următoare indică toate zonele unde pot fi găsite cele 7 Bullseyes:

Follow the treasure map  found in Snobby Shores (HARD)

Aterizează, pentru început, la Snobby Shores, iar pe locul marcat în imaginea de mai jos se află o hartă. Pe acea hartă vei putea găsi marcajul tokenului, între cei doi munți. Urmărește poza cu atenție:

Crossbow Eliminations (HARD) (0/1)

O provocare scurtă, dar în același timp cu un grad de dificultate ridicat. Trebuie să omori (eliminat complet, nu pus jos) 1 inamic cu orice fel de Crossbow:

fortnite challenges

 

 

Eliminate opponents in Salty Springs (HARD) (0/3)

Elimină 3 oponenți în Salty Springs. Din moment ce locația este folosită pentru această provocare, s-ar putea să fie mai multe persoane decât de obicei. Succes la cât mai multe kill-uri!

Următorul articol cu Fortnite Challenges, din săptămâna 4, va fi postat săptămâna viitoare. See you soon!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.