Un nou set de provocări este acum disponibil pentru toți deținătorii de Battle Pass. Săptămâna 7 ne surprinde cu eliminări în Shifty Shafts, căutarea unor Gnomi, alături de multe alte provocări interesante. Completează cel puțin 4 provocări, pentru a primi cele 4.000 de puncte de experiență.

provocări săptămâna 7

Deal damage with Shotguns to opponents (0/1000)

Folosește orice armă de tip Shotgun pentru a efectua daune inamicilor, nu trebuie omorâți, ci doar să fie atinși de gloanțe.săptămâna 7

Search Chests in Lonely Lodge (0/7)

Trebuie doar să mergi în locația Lonely Lodge și să gasești 7 chest-uri (nu cutii de gloanțe). Atenție la adversari, vor fi mai mulți decât de obicei!

Search a Chest, Ammo Box, & Supply Drop in a single match (0/3)

Pentru această provocare trebuie să găsești un Chest normal (cel galben, care strălucește), o cutie de gloanțe și un Supply Drop (baloanele albastre care coboară) în același meci.

Search the Hidden Gnome in different Named Locations (0/7)

Cu siguranță ai auzit un râs malefic și dubios prin diferite locații. Acești pitici, pe care trebuie să-i găsești și să-i colectezi, scot acest zgomot când te afli în apropierea lor. În continuare va fi afișată o imagine unde poți găsi o parte dintre acești Gnomi (pitici):

harta fortnite săptămâna 7

Follow the treasure map found in Retail Row (Categorie: provocări HARD)

Aterizează în Wailing Woods, mai exact în pătratul I-3 pentru a găsi comoara. Urmărește imaginea de mai jos pentru mai multe detalii și pentru a afla cum trebuie îndeplinită această provocare:

poza 3 week 7 fn

Suppressed Weapon Eliminations (Categorie: provocări HARD) (0/3)

Folosește orice armă de tip Suppressed pentru a elimina trei oponenți (nu doar puși jos). În continuare va fi afișată o poză cu toate armele de acest tip:arme fortnite săptămâna 7

Eliminate opponents in Shifty Shafts (Categorie: provocări HARD) (0/3)

Elimină 3 oponenți în Shifty Shafts. Din cauza plasării minei Shifty Shafts în apropierea centrului și la o distanță mică de Tilted Towers, cu siguranță vor fi mai multe persoane aici. Succes la cât mai multe kill-uri!

See you soon cu următoarele provocări din săptămâna 8!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.