În urma nemulțumirii unor jucători că nu există mașini pentru a se deplasa pe hartă, precum există în celelalte jocuri Battle Royale, echipa Fortnite a venit cu o soluție.

Shopping Carts

Odată cu noul update, v4.3, au fost introduse primele vehicule în modul Battle Royale, anume Shopping Carts. Cu ajutorul acestora vă puteți deplasa mai repede, în același timp cu un prieten, în poziția de pasager. De asemenea, persoana care se află pe locul pasagerului are posibilitatea să tragă cu arma din mers. Aceste Shopping Carts pot fi găsite în diferite zone, unele cum ar fi Tilted Towers, Retail Row, Lonely Lodge și multe alte locații din joc. Un dezavantaj pe care-l constituie aceste vehicule este faptul că fall damage (damage-ul provocat dintr-o căzătură) este activat.

Shopping Carts

Shield Mushrooms

Săptămâna trecută au fost introduse merele pe care le găsiți în jurul copacilor pentru restituirea vieții. În plus, echipa Fortnite a adăugat acum și o posibilitate pentru toți jucătorii să-și refacă armura cu câte 5 unități; vor putea face asta prin consumarea ciupercilor găsite oriunde pe hartă, mai ales în spațiile verzi.

Bonus LTM

Extra, au fost introduse 2 LTM (Limited Time Modes) noi, anume Blitz v2 și Teams of 20 v2. În modul Blitz s-au adăugat ultimele iteme apărute recent, iar în privința modului Teams of 20 există câte un Battle Buss special pentru fiecare echipă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.