The Amazing Eternals este un joc first-person shooter și deck-building strategy, în același timp. Acesta a fost dezvoltat de către Digital Extremes și se află, în acest moment, în stagiul de Closed Beta. Deocamdată, The Amazing Eternals poate fi jucat doar pe PC.

Așa cum am menționat mai sus, The Amazing Eternals este un FPS a cărui acțiune începe, de fapt, într-un… boardgame, unde scopul jucătorului este să avanseze pe tabla de joc pentru a obține diverse feature-uri (cărți de joc, skins etc.). Pentru a avansa pe tabla de joc este nevoie de tokens, care pot fi obținute fie pe parcursul jocului, fie prin tranzacții. Pentru acest Closed Beta, singurele moduri de joc sunt: Fragment Fight și Team Death Match. Jucătorul va intra în fiecare dintre aceste două moduri, alături de alți 4 jucători.

In Team Deatch Match, echipa care va face prima 40 kills va câștiga meciul. În Fragment Fight, însă, echipele vor trebui să controleze fragmentele împrăștiate pe toată suprafața hărții; totodată, ei vor trebui să le colecteze și, astfel, vor câștiga rewarduri pe măsură.

Jucătorii au la dispoziție 6 Eternals între care pot să aleagă

  • Bristle (Tank)
  • Dread (Assault)
  • Nautica (Support)
  • Niia (Control)
  • Ray (Control)
  • Winter (Assault)

Fiecare Eternal deține un deck build constituit din cărți cu diferite abilități și/sau spells, care se folosesc pe toată perioada meciului. Aceste cărți pot fi obținute pe măsură ce jucătorul avansează pe tabla de joc sau pot fi cumpărate cu ajutorul tokenurilor.

Totodată, fiecare Eternal are și alte variante cu puteri unice, care pot fi obținute din pachetele de cărți sau din store-ul jocului. Pe de altă parte, abilitatea unui Eternal (Shift) rămâne mereu aceeași.

Momentan, cei de la Digital Extremes nu au inclus și un sistem de ranking în acest FPS, însă va fi implementat în viitorul apropiat.

Grafica este foarte bine realizată în acest joc, paletele de culori sunt puternice și vibrante, la fel și efectele speciale. Este foarte interesant modul în care dezvoltatorii au reușit să introducă grafica unui boardgame în acest shooter. Iar rezultatul este chiar unul foarte reușit!

Un minus pentru The Amazing Eternals ar fi faptul că hitbox-ul nu este foarte bine implementat în acest moment. Acest aspect deveni deranjant în ambele moduri de joc, fiindcă trebuie să elimini echipa adversă cât mai repede cu putință.

Giveaway

Dacă v-a atras atenția ceea ce v-am prezentat în rândurile de mai sus, atunci dați-ne de veste!
Noi punem la bătaie câte un Beta Key Code pentru primele 10 comentarii la acest articol (mai jos, secțiunea „Lăsați un mesaj”).

22 COMENTARII

  1. Mi se pare destul de interesant jocul considerand ca sunt fan al jocurilor din acest gen si chiar e unic conceptul de a combina un board game cu un shooter. Mi-ar place sa il incerc 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.