Ebony Spire: Heresy, un nou indie românesc, tocmai s-a lansat pe Steam! Inspirat de Eye of The Beholder și Ancient Domains of Mystery, jocul este un dungeon crawler old-school cu o mecanică interesantă și comică: oricine poate arunca cu orice.

Dacă vreți să călătoriți înapoi timp, atunci cufundați-vă în turnul de abanos al celor de la Bearded Giant Games. Ebony Spire: Heresy vă pune în pielea unui brav și pixelat erou care va arunca tot ce prinde în drumul său spre vârful turnului. Ce-i acolo? Legenda spune că acolo locuiește o zeiță ferventă și îngrozitor de puternică. De ce vrea s-o ucidă eroul nostru? Nu știm încă, probabil pasiunea ei îi ține treji pe vecini.

Întregul joc este creația unui singur dezvoltator și gravitează în jurul itemelor pe care le vei culege și interacțiunea ta cu ele. Acestea cuprind colecția clasică, de la armuri, pistoale și pumnale, la artefacte și poțiuni magice.

Acestea vor putea fi folosite, citite, băute și azvărilte, dar nu fără să-ți asumi un risc. La rândul lor, inamicii vor fi capabili să culeagă obiectele de pe jos și să ți le dea înapoi… fix între ochi. Așa că va trebui să ai grijă cu cine începi un dans al săbiilor.

Ebony Spire vine cu 20 de nivele, dintre care 10 vor cuprinde locuri din afara turnului fermecat, fiecare cu o tematică și recompensă unică. Nivelele exterioare nu sunt obligatorii, dar cum jocul este un rogue-like clasic, probabil o să ai nevoie de orice ajutor poți găsi.

Conform descrierii de pe Steam, RPG-ul este destinat sesiunilor scurte de joc, numai bun pentru o pauză de cafea. Jocul îmbină elemente de rogue-like și dungeon crawling, fără a le aprofunda prea mult; asta s-ar putea să-i deranjeze pe cei care se așteptă la un set complet de ambele părți.

Încă de la momentul lansării, jocul va fi Open Source și deschis moderilor. Astfel, oricine dorește, își poate crea propriul turn, plin de provocări, inamici și lucruri de pasat.

Ebony Spire: Heresy redus cu 29% în prima săptămână

Ebony Spire: Heresy este disponibil, acum, pe Steam la prețul redus de 4.99€. Giant Bearded Games va menține reducerea doar în prima săptămână a lansării, după care prețul va urca la 6.99€.

Între timp, noi ne pregătim să-i dedicăm titlul de: INDIEcativul acestei luni! Va urma..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.