Bucharest Gaming Week se va desfășura în perioada 12-17 decembrie 2017, pentru prima dată, în capitală. Te așteaptă o săptămână întreagă plină de evenimente dedicate gamerilor și iubitorilor de esports!bucharest gaming week

Evenimentul va avea loc la Romexpo și va găzdui ca atracții principale finalele campionatelor europene ESL (Electronic Sports League). Din cadrul acestora fac parte jocuri precum Counter Strike, Hearthstone și League of Legends. Printre principalele centre de interes se numără finala Sezonului III al Turneului Național de League of Legends. Premiile vor fi în valoare de 16.000 de euro, iar înscrierile sunt deschise până în data de 22 noiembrie. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

Atracții pentru jucătorii amatori

În cazul în care nu ești adept al esportului, fii fără grijă; Bucharest Gaming week vine cu o mulțime de evenimente de evenimente dedicate vizitatorilor de toate vârstele, afirmă Marius Radu, General Manager Level Up Gaming și Lead producer al evenimentului.

„Pe lângă turneele dedicate profesioniștilor, vom oferi în cadrul evenimentului central experiențe cât mai bogate gamerilor de toate vârstele, prin turnee pentru amatori, concursuri, sesiuni hands-on cu cele mai noi jocuri video și ultimele gadget-uri de la partenerii noștri.” – Marius Radu

Invitați speciali și activități pentru vizitatori

De asemenea, Bucharest Gaming Week oferă vizitatorilor o multitudine de activități menite să delecteze întreg publicul. Aici se numără întâlniri cu cei mai populari streameri, vloggeri și youtuberi din România, precum Creative Monkeyz și ODoamne (jucător profesionist de League of Legends). În plus, ai șansa de a experimenta senzații inedite în VR și jocuri de mobil și de a participa la spectacolele oferite de expozanți.

Întregul fenomen este posibil datorită Primăriei Capitalei prin ARCUB. O listă completă a programului din cadrul BGW va fi oferită pe parcurs pe site-ul și pe pagina evenimentului. Te așteptăm și pe tine să iei parte la o săptămână interactivă pentru gamerul amator sau profesionist din interiorul tău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.