Noul installment din seria Destiny, Destiny 2, intră în Open Beta. Deși posibilitățile sunt limitate, jocul merită încercat. Durata Open Beta este între 29 și 31 august, accesul fiind posibil prin intermediu platformei Battle.net.

Fiind încă în Beta, jocul ne arată doar o mică parte din povestea completă. Pe lângă campanie, putem juca alte două moduri: raidul cooperativ pentru 3 jucători și un mod competitiv de tipul 4 vs. 4. Optimizarea pentru Destiny 2 pe PC este impresionantă, dar, chiar și așa, s-ar putea să întâlniți mici glitch-uri și erori. Acțiunea este foarte rapidă și în același timp uimitor de fluidă. Odată intrat în joc, greu te mai poți desprinde. 

În continuare puteți vedea care sunt cerințele Destiny 2:

esports-media - Destiny 2

Jocul și povestea

Destiny 2 se aseamănă cu primul, un first-person shooter îmbinând elemente de RPG și loot drops. Ca și în Destiny 1, jucătorii își vor putea îmbunătăți personajul, numit Gardian, prin intermediul unor skill trees. Cele 3 clase din primul Destiny sunt și în această nouă versiune. Fiecare va avea abilități specifice și moduri de joc diferite.

esports-media - Destiny 2

Destiny 2 ne plasează la „un an mai târziu” după evenimentele din Destiny: Rise of Iron. The Last City este atacat de The Red Legion din Cabal condusă de împăratul lor, Dominus Ghaul. Ghaul reușește să îi stoarcă pe Gardieni de puteri, iar aceștia rămân împrăștiați încercând să dobândească puteri noi.

Jocul va fi lansat pe 6 septembrie pentru PlayStation 4 și Xbox One, dar, spre deosebire de predecesorul lui, va apărea și în varianta pentru PC, pe 24 octombrie. Deși conținutul este destul de limitat, cele câteva ore petrecute în joc merită atenția voastră și hey!, e gratis, așa că… De ce nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.