LAN Party-urile sunt cele mai bune party-uri pentru un gamer. Pot să te joci cât vrei, ești înconjurat de oameni fun și nimeni nu o să se uite ciudat când le povestești despre cum ai blocat trei oameni într-o piscină fără o scară.

Weekendul acesta are loc atât „LAN Party v. 18 Rise of The Unborn” – organizat de LSE, cât și LAN Party-ul organizat în cadrul festivalului ITFest 2017.

Intrarea este liberă pentru ambele evenimente și au loc în aceeași zi, pe 18 noiembrie. Coincidența face ca ambele să înceapă și cam pe la aceeași oră, 9:30-10:00. Totuși LAN-ul de la LSE ține două zile, în timp ce ITFest se încheie la ora 22:00.

Competiții

Conform tradiției, atracțiile principale sunt competițiile de gaming, anul acesta fiind câte una pentru League of Legends, Hearthstone, FIFA, Dota 2 și CS:GO. Primele trei titluri vor fi la ambele evenimente, în timp ce Dota 2 și CS:GO vor fi doar la LSE.

Din păcate, conform site-ului ITFest 2017, înscrierile pentru League of Legends s-au încheiat, dar cele de Hearthstone par să fie în desfășurare și acum.

Pe lângă turnee, ambele evenimente vor avea standuri cu diverși sponsori din IT. Veți avea ocazia să testați cele mai noi gadgeturi și să participați la giveway-urile organizate de aceștia.

Mai multe detalii despre LAN-uri puteți să găsiți aici, pentru LSE și aici, pentru ITFest 2017.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.