Dacă ai chef de o mică cruciadă, află că For Honor va fi gratuit începând de diseară. Ubisoft oferă un weekend gratuit în fighter-ul lor medieval, ce reunește cei mai faimoși combatanți din Evul Mediu. Ora la care începe campania poate fi găsită pe această hartă.

Deși onoarea nu are nimic de a face cu acest joc, For Honor este un fighter destul de interesant, datorită celor trei facțiuni, divizate în clase.

Jocul este complet gratuit, ceea ce include atât modul multiplayer, cât și campania singleplayer. Dacă vreodată te-ai întrebat cine ar câștiga o luptă între vikingi, samurai și cavaleri.. ei bine, nu există un răspuns concret aici. Dar, jocul este destul de distractiv pentru a încerca astfel de lupte.

Cu trei facțiuni și 14 clase unice, For Honor este o abordare interesantă a jocurilor cu lupte. Campania este destul de restrictivă, limitându-te doar la clasa de bază a fiecărui facțiuni. În plus, aceasta încearcă să explice cum de s-au învecinat acești luptători și ce i-a aruncat într-un triunghi conflictual. Războiul! — strigă jocul!

Tot progresul pe care l-ai acumulat în această perioada se va regăsi și dacă decizi să cumperi jocul mai târziu.

Sezonul al doilea a introdus Centurionul și Shinobiul, fiind primele caractere care nu fac parte din jocul de bază.

Ia-ți și tu jocul!

esports-media-gaming-For HonorFor Honor este gratuit doar pe platforma Uplay, de unde poate fi descărcat și jucat. În plus, până luni, jocul de bază este la jumătate de preț, iar Gold Edition este și el redus.

Perioada de gratuitate vine cu câteva zile înainte de lansarea celui de al treilea sezon din For Honor. Update-ul ce urmează va introduce două hărți noi și alte două clase: Gladiatorul și Highlander. Sezonul trei începe marțea viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.