Acum, deoarece Campionatul Mondial de Fotbal se apropie de final, este timpul ca și noi să avem propriul turneu. IeSF (Federația Internațională de Sporturi Electronice) a început organizarea celei de-a zecea editie a Campionatului Mondial de Sporturi Electronice. Turneul acesta este singurul eveniment de pe scena esports unde țările concurează între ele. Până acum, sunt 670 de participanți din 42 de țări, dar calificările sunt de abia la început. La fel ca și în edițiile anterioare, PGL se va ocupa de calificările pentru România.

Ce jocuri și unde?

Cele trei jocuri cuprinse în competiție sunt League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive și Tekken 7. Calificările pentru LoL și CS:GO sunt între 23 și 29 iulie, iar cele pentru Tekken 7 sunt pe 3 august. Deși sunt mai puține ca în anii trecuți, sperăm ca organizarea să fie tot la fel de bună. Toate acestea vor avea loc în luna noiembrie în Kaohsiung City, Chinese Taipei. Detalii despre modul în care vă puteți înscrie găsiți aici.

Așadar, dacă doriți să vă reprezentați țara internațional pe scena esports, nu mai așteptați. Pentru mai multe informații despre Campionatul Mondial de Sporturi Electronice puteți intra pe site-ul oficial al competiției sau pe pagina de facebook Liga Gamerilor Profesioniști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.