Finalul lunii aprilie aduce multiple ocazii pentru studenții pasionați de gaming și IT de a participa la evenimente spectaculoase în inima capitalei. Competiții, premii și cosplay sunt câteva dintre elementele pe care le pregătesc de această dată cei de la LSE și LSAC, la LANParty.

LANParty by LSE – v.19 `The Unstoppables`

Un eveniment devenit deja tradiție în rândul pasionaților de jocuri video și IT, LANParty reunește sute de jucători, având, ediție de ediție, sponsori și premii pe măsură.

Evenimentul îi vizează, în primul rând, pe toți tinerii care domină scena de luptă a celor mai mari bătălii online. Aceia care au în sânge dorința de a câștiga sunt așteptați la o întrecere pe care nu o vor uita prea curând și la care vor dori să vină în fiecare an.

Ediția cu numărul 19 va avea loc în Rectoratul UPB (corp A), pe data de 21 aprilie, începand cu ora 10.

Competițiile desfășurate

  • CS:GO
  • LoL
  • DotA 2
  • Hearthstone
  • Fifa18
  • Cosplay competition

LSAC – Bătălia finală se dă la LAN Party National Edition

LAN Party National Edition este una dintre cele mai mari competiții, destinată tuturor studenților pasionați de tehnologie și de jocuri video. Cei mai buni concurenți din țară se vor întrece la League of Legends, Dota 2, FIFA18 și Overwatch în cadrul etapei naționale. Aceasta va avea avea loc în Facultatea de Automatică și Calculatoare din București, în data de 28 aprilie.

Mai mult decât atât, cei care preferă să nu concureze pot să petreacă un weekend plin de distracție și voie bună alături de toți cei prezenți. Și, cum asta nu era deja îndeajuns, consolele XBOX ONE și PlayStation4 sunt disponibile tuturor celor care aleg să ia parte la eveniment.

Posted by LSAC Bucureşti on Saturday, February 3, 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.