LSE (Liga Studenților Electroniști) este organizația studențească din Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației. Aceasta organizează frecvent LanParty-uri pentru iubitorii de tehnologie și jocuri electronice.

LSE LanParty

Așa cum am mai menționat într-un articol precedent, LSE organizează un LanParty, împreună cu LAB501. Acesta este dedicat pasionaților de gaming care își doresc să iasă din monotonie, petrecând ziua într-o atmosferă cât mai plăcută. Evenimentul se va desfășura sâmbătă și duminică (18 și 19 noiembrie) la sediul Rectoratului UPB, începând cu ora 10:00. Intrarea este liberă!

Ediția cu numărul 18 revine în forță, cu noi surprize, sponsori noi și premii pe măsură. Astfel, Iancu Mihai, admin la turneul de League of Legends ne spune ca

O regulă a LanParty-ului organizat de LSE sunt premiile supriză, nefiind dezvăluit niciun detaliu despre acestea. Nu vrem ca premiul să devină doar ceva material, ci ne dorim să întâlnim oameni care participă de dragul distracției și al competiției. La urma urmelor și noi, organizatorii, suntem doar niște studenți ce fac totul din pasiunea pentru jocurile electronice.

Competiția de League of Legends

În cadrul acestei competiții, 8 echipe sunt calificate și vor fi prezente la eveniment. Meciurile de sâmbătă vor fi jucate în format de double elimination. Poți vedea bracketul aici.

LSE League of Legends
Calificări LSE League of Legends

Dacă nu vei putea ajunge la eveniment, ai posibilitatea de a susține echipele pe canalul de Twitch eSportsMedia, sâmbăta aceasta, începând cu ora 10:30. Finala va fi comentată de către XellosBrah, care îți va asigura o atmosferă cât mai placută. 

Așadar, sperăm să fiți prezenți atât la eveniment, cât și pe stream într-un număr cât mai mare!

Competiția de Dota 2

Turneul de Dota 2 va avea in prim plan 8 echipe care vor concura pana când una dintre ele va ieși învingătoare. Meciurile Main Event-ului vor putea fi urmărite in direct pe canalul eSports Media de Twitch, Dota2Romania. Acestea vor fi comentate direct din rectoratul UPB de catre Fyrrte, sambata de la ora 10

Competiția de Hearthstone

Sâmbătă, pe data de 18 noiembrie, va avea loc și concursul de Hearthstone în cadrul evenimentului organizat de LSE. Formatul va fi standard, conquest, best of 5, fără ban. Bracketul va fi un swiss care va fi finalizat cu un single elimination. Toți pasionații de Hearthstone sunt invitați să se înscrie pe pagina oficială a evenimentului.

Pentru cei care doresc sa urmărească meciurile de Hearthstone cu comentariu in limba romana, aceștia vor avea această ocazie sa o facă pe canalul nostru de Twitch-ul, eSportsMediaRo . Meciurile din semifinale și finala mare vor fi comentate de Proti.

In încheiere, organizatorii LSE au ținut sa transmită tuturor faptul ca:

Sâmbătă, sentimentul care ar trebui să primeze este distracția. De aceea, sperăm ca jucătorii să vină, să se bucure de atmosfera evenimentului și să ne demonstreze de ce sunt în stare. Le promitem participanților că premiile o să fie pe măsură, așa că cei mai buni nu vor scăpa nepremiați!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.