Din pasiune pentru jocuri și realizare de conținut video, Radu început să creeze figurine din jocuri, filme și animații. Astfel, a început să lucreze la tutorialul pentru realizarea caracterului Max Level Omega, din Fortnite, la sugestia unui subscriber.

Așadar, după câteva calcule rapide și o documentare îndelungată, și-a achiziționat materialele necesare pentru modelare (Fimo – pastă polimerică, ustensile). Rezultatul s-a lăsat așteptat 26 de ore, însă… a fost unul de succes.

Pe lângă Max Level Omega, Radu l-a mai modelat și pe Deadpool!

Fiind prima figurină și neavând experiență, eu zic că a ieșit foarte bine; reacțiile celor care au văzut tutorialul au fost pe măsură.

Știu că doar așa voi ajunge la perfecțiune, cât se poate, având în vedere că nu am urmat cursuri de arte plastice.

— Radu Ionuț Apreutesei, ROLH TV

 

Pasta polimerică este un material similar cu plastilina; se poate modela foarte ușor, dar, după coacerea sa în cuptor, se transformă într-un material extrem de dur și rezistent.

Radu este geochimist de profesie și este, de asemenea, inițiatorul proiectului ROLH TV. Proiectul său se încadrează în categoria „How to”, având în vedere că meșteritul este una dintre pasiunile sale. Totodată, ne promite video-uri săptămânale pe această temă!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.