Monștrii, banii & publisherii — The Witcher și CD Projekt Red(II)

Seria jocurilor The Witcher — CD Projekt Red — este una dintre cele mai de succes francize ale ultimilor ani. Totodată, cele trei jocuri sunt considerate unele dintre cele mai bune titluri RPG single-player din lume. Dar, adevăratul succes de care se bucură seria, inspirată după nuvelele lui Andrzej Sapkowski, a fost cel în plan local.

Localizarea și ecranizarea inedită și interactivă a unei nuvele poloneze de către un studio din Polonia, i-a oferit primului joc o parte din succesul pe care-l are astăzi.
Acest prim pas a atras atenția publicului autohton, care s-a bucurat de un joc excelent și bine localizat. Iar mai târziu, a convins statul polonez să le finanțeze proiectele viitoare, precum Cyberpunk 2077.

Dar, asemenea Geralt, membrii studioului CD Projekt Red au avut de depășit multe obstacole, situații limită și, cel mai probabil, au un ucis un monstru sau doi pentru a-și finanța proiectele și a-și atinge scopul. Povestea oamenilor din spatele acestei triologii mult râvnite poate fi retrăită în primul video din seria de trei video-documentare. Vi-l recomandăm cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.