Ieri seară, PlayerUnknown’s Battlegrounds a depășit Dota 2, fiind cel mai jucat joc pe Steam.

Mai precis, PUBG a reușit să depășească două recorduri, în același timp. Pe de-o parte, jocul a devenit cel mai popular titlu de pe Steam. Pe de altă parte, PUBG a mai dobândit și statutul de „cel mai popular joc, care nu este dezvoltat de Valve”.

Surpriza este cu atât mai mare, cu cât PUBG este încă la început de drum, fiind, de 5 luni, în Early Access.

Deși jocul nu este lansat, în mod oficial, acesta a reușit să atragă peste 877.844 de jucători online, simultan.

Vânzări

Săptămâna trecută acesta a reușit să vândă peste 8 milioane de copii și să găzduiască un turneu cu un fond de premiere de 350.000$.

Mai mult decât atât, Bluehole a anunțaț că Microsoft îi va sprijini în a aduce jocul și pe Xbox One; un fel de „exclusivitate limitată”, specifică companiei Microsoft.

O altă reușită a jocului Battle Royale constă în detronarea temporară a jocului League of Legends pe Twitch. Pe 16 august, Battlegrounds a fost cel mai vizionat joc de pe populara platformă de streaming. Recordul a fost mai fost doborât cu câteva ocazii și, chiar și acum, cele două titluri continuă să permute.

PlayerUnknown’s Battlegrounds continuă să se bucure de sprijinul dezvoltatorului Bluehole. Recent, o nouă hartă în deșert continuă să captiveze comunitatea de PUBG. Totuși, Bluehole a anunțat că va reduce frecvența update-urilor, pentru a nu le compromite calitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.