PlayerUnknown’s Battlegrounds continuă să impresioneze prin numărul de jucători pe care reușește să-l atragă. Aseară, PUBG a atins un nou maxim, cu peste 500.000 jucători activi pe Steam.
Deși cifrele au mai scăzut, PUBG rămâne al doilea cel mai jucat joc pe această plaformă.

PlayerUnknown’s Battlegrounds pare să fie de neoprit, cu peste 5 milioane de copii vândute în doar 4 luni. Jocul continuă să atragă un număr impresionant de jucători, iar, astăzi, acesta a depășit un nou record.

În momentul redactării acestui articol, PlayerUnknown’s Battlegrounds este mult mai jucat decât Counter-Strike: Global Offensive. Conform platformei Steam Charts, PUBG este al doilea cel mai popular joc de pe Steam.

Totul a început aseară, când PUBG a ajuns la peste 500.000 de jucători simultani. Lansarea modului „first-person only” pare să fie unul dintre principalii factori pentru această creștere.
PUBG se bucură și de încrederea cumpărătorilor săi, din cauza transparenței pe care dezvoltatorul o are cu fanii jocului și a update-urilor care apar săptămânal.

Un drum cu suișuri, dar și cu coborâșuri

Totuși, PUBG a fost și în centrul unor discuții aprinse între consumatori, în urma unor incidente și anunțuri.

Primele scântei au sărit în momentul în care un popular streamer a fost banat temporar, pentru team killing. Opiniile au fost împărțite, unii jucători salutând ideea că nimeni nu este mai presus de reguli, în timp ce alții l-au considerat un atac la adresa streamerului.

Al doilea incident a vizat un caz de „stream sniping” care, de când cu noul patch, s-a transformat în „stream honking”. Deși sună caraghios, „stream honkingul” a devenit metoda preferată pentru a irita anumiți streamări.

Nu în ultimul rând, PUBG a fost în centrul unei controverse legate de lansarea unor „loot crates” care se deschid cu chei pe care trebuie să le cumperi cu bani reali.

PlayerUnknown’s Battlegrounds este disponibil în Early Access pe PC, pe platforma Steam.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.