Inițial rezervat doar modului duo și single, First-Person Perspective este acum disponibil și pentru echipe, în PlayerUnknown’s Battlegrounds.

First-Person mode a sosit săptămâna trecută, după o lungă perioadă de așteptare din partea fanilor jocului. Deși modul a debutat destul de stângace, din cauza lag-ului, lucrurile au fost repuse în ordine câteva ore mai târziu.

Totuși, modul FPP(First-Person Perspective) era disponibil doar în două regiuni( NA și EU) și doar în modul duo sau single. Fapt care s-a schimbat astăzi, după ce dezvoltatorul jocului, Bluehole, a anunțat noul update adus acestui mod.

Pe lângă posibilitate de a juca FPP în grupuri de patru, opțiunea de first-person este acum disponibilă și pe serverele din Asia.

Deși, anunțul a fost făcut aseară, noile schimbări au fost reperate mult mai devreme, pe serverul de testare. Patch-ul este, în acest moment, live și are un pic peste 1GB.

„Leaderboardsurile” destinate acestui mod vor fi adăugate în viitor, conform tweet-ului mai sus menționat.

Ce urmează după First-Person Perspective?

PUBG continuă să aducă noi update-ul pline de content, cu fiecare patch lunar. Pe lista celor mai așteptate elemente se află o nouă hartă, în deșert cât și o posibilă hartă, într-un climat mult mai răcoros. În plus, noi animații de vaulting sunt și ele în lucru.

Featured credits: Dot Esports.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.