Cea mai recenta liga din Path of Exile este programata pentru data de 19 iunie, când patch-ul 3.11 va fi lansat. Pentru lansarea ligii intitulate Harvest Grinding Gear Games si Alienware au lansat o întrecere pentru a-i premia pe cei mai dedicați jucători.

Astfel, primul jucător care va reuși sa-l învingă pe boss-ul final din Harvest va fi răsplătit cu un laptop Alienware m17. Este important de menționat ca acesta provocare este valabila doar in Hardcore Solo-Self Found.

Slay Harvest's Ultimate Boss and Win A Laptop Provided by Alienware!

In Path of Exile: Harvest, there are three significant boss fights which all lead towards Harvest's pinnacle boss. The first person to slay this boss in Harvest's Hardcore Solo Self-Found league will win a laptop provided by Alienware!https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2872991

Publiée par Path of Exile sur Dimanche 14 juin 2020

Laptop vine cu urmatoarele specificatii:

  • 9th Generation Intel® Core™ i7-9750H
  • Windows 10 Home
  • NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 6GB GDDR6 (OC Ready)
  • 16GB DDR4 2666MHz

In plus, un al doilea laptop cu o configurație similara va fi acordat, prin tragere la sorti, unuia dintre jucătorii care vor reuși sa învingă boss-ul final in prima săptămâna. Acest lucru se aplica indiferent de modul ales – Harvest, Harvest Solo Self-Found, Harvest Hardcore Solo Self-Found sau Harvest Hardcore.

In plus, tot prin tragere la sorti, GGG va mai acorda încă 10 premii constând in diferite microtranzactii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.