IeSF busanInternational e-Sports Federation (IeSF) este o organizație globală, cu sediul în Coreea de Sud, care promovează sporturile electronice.

Misiunea principală a federației este de a face ca sporturile electronice să fie recunoscute pe plan internațional precum fotbalul, handbalul, tenisul etc. Pentru a-și atinge scopul, IeSF se concentrează pe creșterea numărului de țări care iau parte la concurs, pe organizarea și găzduirea cât mai bună. În momentul de față există 47 de țări, printre care și România, care iau parte anual la acest turneu.

IeSF, începând din anul 2009, găzduiește în fiecare an jucători care participă la diverse discipline precum: League of Legends, Dota 2, Hearthstone, CS:GO, WarCraft, Street Fighter.

Anul acesta competiția are loc în Busan, un oraș din Coreea de Sud, acolo unde se vor întâlni jucători din toate țările pentru a se lupta pentru un loc pe podium la una dintre discipline.

România va lua parte la eveniment cu o echipă de League of Legends. Calificările românești pentru IeSF 2017 League of Legends se vor desfășura începând cu 9 septembrie. Echipa care va ocupa primul loc la calificări va reprezenta România în Busan, primele meciuri începând pe 8 noiembrie 2017.

De asemenea, Liga Gamerilor Profesioniști organizează calificările pentru IeSF la Counter Strike: Global Offensive. Vă puteți înscrie la una dintre cele două discipline până la ora 19:00, pe 9 septembrie; numărul maxim de echipe este de 32 și hărțile pe care se va desfășura calificarea sunt: de_dust2; de_mirage; de_overpass; de_inferno; de_nuke; de_chache; de_cbble; de_train; de_season.

Pentru a vă putea înscrie, este necesar ca toți membrii echipei să aibă cont pe site și să fie prezenți în echipă atunci când se efectuează înscrierea.

Înscrierile pentru Counter Strike: Global Offensive le găsiți aici

Edit: Calificările pentru LoL au fost mutate de pe FaceIT pe BattleFy. Detalii aici.

Noi îți urăm multă baftă să ne reprezinți țara în Coreea, la IeSF!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.