În anul 2015, pe site-ul Kickstarter, apărea titlul Islands of Nyne: Battle Royale. Deși pe vremea aceea părea ceva interesant, acum, chiar și cu piața jocurilor fiind suprasaturată de Battle Royale-uri, jocul încă are mulți fani. Dovada constă în faptul că jocul a reușit să treacă prin Steam Greenlight și urmează să fie lansat pe 12 iulie.

Despre joc

Islands of Nyne: Battle Royale este un FPS Battle Royale cu temă SCI-FI (foarte slab conturată, armele fiind cele cu care ne-am obișnuit din alte jocuri). Construit de developerul Define Human Studios, acesta va fi un joc premium, fiind lansat în Early Access pe Steam. Din fericire, cei de la Define Human Studios au învățat din greșelile companiilor mai mari și nu vor avea mecanici de tipul „pay-to-win” (asta nu înseamă că o să lipsească obișnuitele cutii care conțin haine/pălării). Dacă sunteți obișnuiți cu jocuri Battle Royale, precum PUBG, unde trebuie să ai grijă ce decizii iei și să fii atent, Islands of Nyne vă va scoate puțin din monotonie cu un stil de joc mai rapid.

Islands of Nyne screenshot

Dacă vorbim despre moduri de joc, acestea sunt complet clasice:

  • Free for All
  • Doubles
  • Squads (echipe de 3, 4 sau 5 persoane)
  • Gun Game: jucat în lobby-ul de dinainte de joc; fiecare concurent începe cu un pistol, iar la fiecare 2 kill-uri arma este schimbată
  • Training Room

Islands of Nyne se laudă și cu un sistem de ranking și o predispoziție către scena de esports. Sunt 5 nivele de rank pe care le poți atinge: Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, fiecare cu câte 5 subdiviziuni. Pe lângă acestea, jocul mai are și un sistem de pariuri în care poti să îți dovedești încrederea într-un prieten sau un alt jucător sau, de ce nu, chiar în tine.

Islands of Nyne ranking

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre joc sau să interacționezi cu alți oameni interesați de el; dacă vrei să afli vești sau doar să îți găsești o echipă, te așteptăm pe grupul de Facebook dedicat jocului. De asemenea, vă așteptăm pe serverul de discord Islands of Nyne Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.